Olaszországban keresik az eltűnt ikerpárt

Alessia és Livia Scheppet, a 6 éves svájci ikerlányokat, kanadai születésű apjuk vitte el otthonukból január végén. Svácji olasz származású anyjuk, Irina Lucidi, azután jelentette eltűnésüket, miután váló félben lévő férjétől egy képeslapot kapott Marseilleből néhány nappal később. A férfi azt írta feleségének, hogy élete teljesen kilátástalan és nem tud nélküle élni. Nemsokkal később egy vonat alá vetette magát az olaszországi Crignola állomás közelében. Ettől az eseménytől kezdve a lányok holléte ismeretlen.

Az olasz,francia és svájci rendőrség csütörtök óta széles körű, szervezett nyomozást folytat önkéntesek bevonásával, valamint a lakosság segítségét is kérik az ikrek felkutatásához. Mindketten feltűnő, színes keretű szemüveget viselnek, szőke hajúak és mintegy 115 cm magasak.

Kummer Lívia

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »