Leszocialistázták Obamát

Ellenfelei gyakran nevezik szocialistának Obama elnököt, sőt hívták már demokratának öltözött „jóléti-újraelosztó farkas”-nak is. Legutóbb pedig Sarah Palin, Alaszka korábbi kormányzója szólította fel a Fox Business tévécsatornának adott interjújában, hogy térjen vissza a balszélről, az európai jellegű szocializmus útjáról  a gazdasági értelemben vett középre, a szabad piac szelleméhez, annak érdekében, hogy újra beinduljon a gazdaság – tudósít a Time magazin. Palin szerint azonban Obama nem hajlandó ezt megtenni s ezzel tönkreteszi gazdaságot.

A nehéz gazdasági helyzet miatt javasolta még a költségvetési kiadások csökkentését, egyben utalt arra, hogy ő maga is számos kiadást vétózott már meg, jóllehet még saját republikánus társai is leszavazták.

Perényi Krisztián

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »