Komoly sikert ért el a Richter

Megérkezett az első várva-várt eredmény a cariprazine tesztek kapcsán: egyes típusú bipoláris depresszióban kedvező értékekről számolt be a vállalat, ami azt sejteti, hogy lassacskán véget érhet a sóhajtozás a társaságot illetően. A kitörő öröm azonban még nem indokolt, hiszen skizofrénia és bipoláris depresszió vonatkozásában további tesztek szükségesek, ráadásul az piaci bevezetés is csak 2014 elején várható. Ennek fényében árfolyamrobbanást nem, de egy kisebb megpattanást várunk a Richter árfolyamában. A hosszú távú vételekkel azonban még várnánk.

Kitekintő / Equilor

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »