Kültéri játékok télire: elektromos gokart és játékház (x)

Attól, hogy beköszöntött a hideg idő, még nyugodtan játszhatnak kint a friss levegőn a gyerkőcök. Sőt! A testi-lelki egészségük szempontjából különösen fontos, hogy ne csak a négy fal között üljenek.

Szuper kültéri játékokkal is el lehet ütni az időt!

Ötlet a kinti játékhoz: menő elektromos járgányok

Mi sem lehet izgalmasabb egy kisgyerek számára, mint az őt körülvevő világ felfedezése. Télen is célszerű minél többet kint lenni a szabadban, ugrálni, futkározni. Bár nyáron egyszerűbb a dolog, mert nem kell beöltözni a kinti játékhoz, de a tél, a hideg sem veszi el a lurkók kedvét egy kis testmozgástól.

De mit is játsszanak odakint? Íme, néhány ötlet!

Szuper elektromos járgányokat találtunk a Homelux webáruházban a kültéri játékok között. Akkumulátoros járművek sokaságával találkozhat az, aki ellátogat a honlapra. Ezeket a menő kocsikat, gokartokat ingyen házhoz szállítással lehet megvásárolni, és garancia is jár a termékekre.

Elektromos járművek 3-8 éves korig

Gyermekmotor, quad és gokart is található a legnépszerűbb járgányok között. Kisfiúknak és kislányoknak is ajánlottak ezek a kültéri játékok. 3-8 éves kor között használhatók, a szülők súlyát már sajnos nem bírják el.

Az egyik legkülönlegesebb termék a Homeluxnál az akkumulátoros tűzoltó autó, melyet még a felnőttek is szívesen vezetnének. Ez is, akárcsak a többi elektromos jármű, távirányítóval is működik, így még a kisgyerekek is biztonságosan használhatják.

És hogy mitől olyan vagány ez a piros kocsi? USB-csatlakozó is van benne, ezért MP3-lejátszó vagy telefon is csatlakoztatható hozzá: szólhat a zene, miközben a gyerkőc nyomja a gázpedált! S ez még nem minden! Tűzoltó sisak, fecskendő és tűzoltó készülék is tartozik a kellékei közé, így a szerepjátékok során is használható az autó.

Már nagyobb gyerekeknek, 8-10 éveseknek tervezték az elektromos gokartokat, melyekből többféle verzió is kapható. A csendes, környezetkímélő járművel örömmel játszanak a gyerkőcök. Arra azonban figyeljünk: közútra nem mehetnek vele! Bukósisakot is vásároljunk az elektromos járművek mellé!

További ötletek kültéri szórakozáshoz

Bár a motorozás, autókázás minden gyerek számára elérhető, ezek mégiscsak fiús játéknak számítanak. A kislányoknak is kínál azonban kültéri játékokat a Homelux: például a csodaszép, tartós játékházakat. Ezek a műanyag házikók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így télen is kint maradhatnak a kertben. Az UV-fény sem tesz bennük kárt, a vidám, élénk színüket hosszasan megőrzik.

Szerepjátékokhoz, babázáshoz, iskolás, boltos, éttermes játékokhoz ajánljuk őket. Élvezetes bennük elbújni, kiszolgálni bentről a vevőket vagy egyszerűen csak mesebeli királykisasszonyként viselkedni és kastélyként használni a házikót. Alapterülettől függően többen is elférnek egy ilyen kerti lakban, a szülők pedig a nagy ablakokon keresztül kísérhetik figyelemmel, mi zajlik odabent.

Látható, hogy télen is lehet találni izgalmas szórakozásokat odakint az udvaron is.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »