Újdonságok a társasjátékok világában (x)

Társasjátékot játszani kicsik és nagyok egyaránt szeretnek. A közös játék elmélyíti a barátságokat, a családi kötelékeket, segíti a csapatok összekovácsolását, miközben lehetőséget adhat az önkifejezésre is. 

Új társasjátékok megjelenése

Időről időre új, ígéretes társasok szoktak megjelenni, melyekről esetenként csak megkésve szerzünk tudomást. Most három olyan nemrégiben felbukkant játékot szeretnénk bemutatni, amelyekkel új színt vihettek az esti szórakozásba. Akár egyedül is lehet játszani őket, de természetesen a társasjáték azért társasjáték, hogy többen játsszák – az az igazi, úgy sokkal szórakoztatóbb. 

Ha a társasjáték vásárlás online verziójának hívei vagyunk, akkor a SAS és KOS, a tárSASjátéKOS oldalán az itt bemutatott három új játék mellett még rengeteg mást is találhatunk. Sőt, talán pénzügyi téren is jobban járunk az online rendeléssel, mint ha személyesen látogatnánk el egy másik üzletbe.

www.saseskos.hu

Nem akarjuk tovább csigázni a kíváncsiságot: a három újdonság a Senjutsu, a Csodaország Csatái és a Sárkányok Völgye. Három különböző téma, három eltérő játékmechanika. Egészen biztos, hogy a társasjáték-rajongók megtalálják bennük a számításaikat, és új élményeket élhetnek át a játék során. 

Senjutsu – a feudális Japán harcai

A Senjutsu egy kártyajáték, mely a történelmi Japánban játszódik, a feudális urak fénykorában. A játékosok szamurájként vesznek részt és harcolnak a csatatereken. Gyors, pörgős játék, amelynek során nélkülözhetetlen a jó stratégia felállítása. 

Nincs két egyforma csata. Az győz, akinek jobban megy a tervezés és a taktikai gondolkodás. 

Bár 1-4 játékos számára készült, úgy a legélvezetesebb, ha ketten játszanak. A kártyalapok felfedése egy időben történik, így a gyorsaság elengedhetetlen. A játék során egyedi paklikat tudsz létrehozni, melyekhez a támadásokat, blokkokat és speciális mozdulatokat használhatod. 

Csodaország Csatái – családi társas a fantázia világában

A különleges társasjáték Lewis Carroll Csodaországába kalauzolja a játékosokat, ahol megfelelő stratégiát alkalmazva kell a területüket bővíteni és az erőforrásaikat kezelni. 

A játék sztorija szerint a Tükör széttört, és Csodaország lakói között háború tört ki. Az eredeti történetből jól ismert szereplők, Alice és társai minden igyekezetükkel azon vannak, hogy minél több mindent összeszedjenek, mielőtt ők is elindulnak a csatába. 

A szórakoztató játék során egy szereplő karakterét felvéve teadélutánon vehetünk részt, melynek során igyekszünk növelni erőforrásainkat és fejleszteni karaktereinket. 

Sárkányok Völgye – ahol az együttműködés a kulcs

A Sárkányok Völgye egy misztikus világba vezet bennünket, ahol a cél túlélni – méghozzá együtt. A közösen hozott döntéseink segíthetnek legyőzni a sárkányokat. De vajon tényleg sikerülni fog?

Ebben az izgalmas játékban különleges lények élnek együtt, a játékosok feladata pedig az, hogy minél többet összegyűjtsenek belőlük, hogy aztán meg tudják őket szelidíteni. A varázslények között pedig a sárkányok a legkülönlegesebbek és legértékesebbek. 

Bármelyik játékot is szeretnénk kipróbálni, a szórakoztató időtöltés garantálva lesz!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek