A boldogságot nem lehet megvenni pénzért, vagy mégis? (x)

Ha mélyen magunkba nézünk, akkor bizony be kell vallanunk, hogy a boldogságunkat rengetegszer kötjük feltételekhez. Boldog leszek, ha elmegyek nyaralni. Boldog leszek, ha meglesz az új cipőm/telefonom/autóm. Boldog leszek, ha kész leszek a felújítással. Azontúl, hogy egyik mondat sem engedi azt, hogy a jelenben boldog légy, mindegyikben szerepelnek az anyagiak is. Mintha a boldogságnak bármi köze is lenne az anyagi javakhoz. 

 

Ha a fentiek igazak ránk, akkor látogassunk el Kubába, amely egyáltalán nem szerepel a gazdag országok listájának éllovasai között, valahogy mégis, mintha jobban ismernék a boldogság receptjét.

Kubába? Hogyan?

Jogosan merül fel a kérdés, hiszen nem két fillér a repülőjegy. Éppen ezért inkább arra gondoltunk, hogy hozd el inkább Kubát és az ottani életérzést az otthonodba, méghozzá a Wallmaxx Tapéta Webáruház kubai tapétakollekciójával.

A fent említett darabok kitűnően visszaadják azt a miliőt, azt a világot, amelyet a távoli országba érve azonnal megtapasztal az oda látogató. Vidám arcok, őszinte tekintetek, maximális vendégszeretet és az egyszerű, hétköznapi dolgok megbecsülése, értékelése jellemzi a kubai embereket, így a rájuk jellemző szín- és formavilág folyamatosan emlékeztet majd minket arra, hogy a saját életünkben is ezeket tartsuk majd szem előtt!

www.wallmaxx.hu

A legszebb post-it!

Ha így fogjuk fel, akkor tulajdonképpen a fentebb emlegetett webáruházban kapható, A.S. Création CUBA kollekció egy felettébb szemrevaló post-itként fogható fel.

Rajtunk áll, hogy a következő változatok közül melyik mellett döntünk:

  • A Karib-tenger élővilágáról mintázott motívum számtalan lehetőséget rejteget magában.
  • Az őserdők, a trópusi pálmák mind-mind igen izgalmas összetevői lehetnek egy-egy vidám hangulatú nappalinak.
  • Sőt, vétek volna elfeledkezni a hullámokról is, amelyeknek morajlását szinte hallani véljük, ha sokáig pásztázzuk ezt a pompás tapétát.
  • Úgy, ahogy a mintákban visszatükröződik Kuba, úgy jelenik meg az ország a színekben is, amelyek természetesen szintén a tájra jellemző árnyalatokat foglalja magában.

Amint láthatjuk, ennél fenségesebb emlékeztetőt nem is ragaszhatunk az otthonunkba!

Egy tapéta többet mond ezer szónál 

Természetesen abban az esetben, hogy ha hajlandóak vagyunk komolyan venni a feladatot és addig keresni, amíg meg nem találjuk a tökéletes darabot. Ha pusztán egy darab papírként tekintünk rá, akkor soha nem fogjuk meghallani azt, amit mesélni próbál.

Mint az AS Creation Cuba: boldogságról, az élet szeretetéről, a lassú és emberbarát tempóról, az élet apró dolgairól mesél, amelyekből aztán összeáll a nagy egész, vagyis az élet. Éppen ezért kell minden kicsi részletet észrevenni, szóvá tenni, értékelni. Gondoljunk csak bele, az ideális tapéta kiválasztása esetén már akkor boldogok leszünk, amikor rápillantunk egy-egy tapétára, így garantáltan előnyből indulhatunk!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek