Feledhetetlen élmények a lombház szállásokon (x)

A lombházak a varázslat, a kaland és a képzelet szimbólumai. Ezek a fák ölelésében megbúvó házak kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyon egyedi és varázslatos élményt kínálnak.

Ma már nem csupán a gyerekek játszóhelyeként tekintünk ezekre, hanem a felnőttek közül is rengetegen oda vannak értük. A kiskori álmok megtestesítői lennének talán? Vagy csak egyszerűen amiatt szeretik sokan, mert mind varázslatos élményt tudnak nyújtani? Ha te is kíváncsi vagy a lombházak titkára, már Magyarország szép tájain is találsz nem is egy ilyen szálláshelyet.

A tökéletes pihenésért

Nagyon fontos, hogy otthon, de persze egy lombházban is kényelmesen pihenhess. Pont mint a DODO alvás kollekciójában megvásárolható fekvőalkalmatosságokon, amelyek arról gondoskodnak, hogy az éj elmúltával mindig frissen és üdén ébredhess. Különösen fontos ez, amikor kikapcsolódni indulsz. Ha például tele a fejed a pénzügyi zárás adataival vagy szerencsére éppen már túl vagy az aktuális bevalláson vagy egyéb nehéz munkahelyi feladaton, akkor egy komfortos és mutatós ágy már magában is pihenésre csábít.

Sok hazai lombház szállás pazarul felszerelt, némelyik kifejezetten összhangba hozza a természetet a luxuskényelemmel. Ezekben tényleg úgy érezheted, hogy semmiben nem szenvedsz hiányt.

Mintha megállt volna az idő

Lombházakat valójában a XX. század elején kezdtek egyre többen építeni az USA-ban, majd Európában is. A fára és a fatörzsre, a lombkoronába épített kuckók ezek, s ma már igen komoly és tényleg szinte minden igényt kielégíteni képes házak is léteznek. Sokan nem egyszerű építményként tekintenek rájuk, hanem “életérzésként, életformaként”.

Noszvajon a lombházakban relaxáló környezetben kapcsolódhatsz ki. Itt privát wellnessrészleg is vár rád, valamint minibár, minikonyha, fürdőszoba, WC.

A dömösi kétszemélyes lombházak is feledhetetlen élménnyel ajándékoznak meg. A teraszokon a Börzsöny tájait akár a jakuzziban üldögélve is megcsodálhatod.

Verőcén egy nagy élő diófára, 3,5 méter magasba építették meg a lombházat, amely kiváló választás, ha egy romantikus hétvégére elszöknél a hétköznapi gondok elől. Itt ráadásul az udvaron egy fatüzelésű dézsafürdőben még hűvösebb napokon is felmelegítheted a tagjaid, de bent is tökéletsen komfortos, fűthető a terület.

Csak madárcsicsergés és semmi stressz

De választhatod a lovasberényi lombházat, amit sokan igazi szerelmi fészeknek írnak le, vagy az Őrségben egy panziót is. Utóbbi különlegessége, hogy itt sok alpaka is él. Mármint nem a lombházban. Nem messze ettől áll egy 10 hektáros lovas birtokon a lombház szállás, itt nemcsak a vadregényes fák, hanem a lovak közelsége is garantálja a különleges hangulatot.

Ha lazítanál kicsit, a kiválóan felszerelt hazai lombház szállásokon garantáltan jól fogod érezni magad.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek