Vannak raktáros állások Győrben, csak jó helyen kell keresni! (x)

Győrben és környékén számos kiváló raktáros állás van, melyek csak azt várják, hogy beadjuk rájuk a jelentkezésünket. Sok esetben még csak komolyabb végzettséget sem igényelnek ezek a munkakörök, így nagyon sokaknak megfelelő lehet egy ilyen pozíció. Hol kezdjük a keresést, és mire számítsunk?

Raktáros állások Győrben? Keressünk online?

Amikor Győrben raktáros állás után kutatunk, akkor szinte biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg nyitott pozíciót fogunk találni. Feltéve, ha a megfelelő helyen kutakodunk.

Ma már természetes, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módja a keresésnek az online felületek átvizsgálása. Mindenkinek ott a kezében az okostelefon, rajta valamilyen keresőszoftver, melybe beütve a megfelelő kulcsszavakat, máris megtalálhatunk mindent. Így könnyen rátalálhatunk például egy ilyen álláshirdetésre: “Raktáros állás Győrben a Láng Kereskedelmi Kft.-nél”. Ez egy valós munka, mellyel egy gépjármű alkatrészeket forgalmazó cég keresi a megfelelő embert a raktárjába.

A Győrállás például tökéletes névhasználatának is köszönhetően azonnal megtalálható a találati lista élén, amit a munkáltatók is tudnak, így itt biztos hirdetni fognak, ezért is érdemes nézni ezt a felületet.

De akkor se essünk kétségbe, ha elsőre nem találtuk meg álmaink raktáros munkáját! Maradva az online térben, nézzünk szét nyugodtan a közösségi média felületeken is! Kiváló helyi vagy vármegyei csoportok vannak ugyanis, melyekben mindenki folyamatosan megosztja azokat a nyitott pozíciókat, melyekről tudomást szerez.

Alternatív keresési lehetőségek

Akkor sincs semmi baj, ha a fenti keresési módok nem hoztak eredményt. Sokan elfelejtik például, hogy mekkora ereje van a kapcsolatoknak. Miért ne kérdezhetnénk meg a családtagjainkat és a családunkat, hogy ők tudnak-e valamilyen olyan raktáros munkát, ami jó lehet számunkra? Több szem többet lát!

Ráadásul így olyan állásokat is találhatunk, melyek még nem lettek meghirdetve. Ha pedig a rokonunk vagy barátunk egy kis plusz pénzt is kap azért, mert az ajánlóprogramukon keresztül javasol minket, akkor az dupla haszon!

Mire számítsunk egy raktáros állás esetén?

Bár bizonyára nagyjából tudjuk, hogy mire számítsunk, ha célirányosan raktáros munkát keresünk, de azért nem árt átvenni, hogy miről is van szó, milyen feladataink lesznek. Még akkor is, ha ez természetesen valamelyest eltérhet az egyes cégek esetén.

Áruk bevételezése és kiadása, visszáru kezelése, vevői rendelések összekészítése is a feladataink között szerepelhet. Jól jön a Microsoft Office szoftverek felhasználói szintű ismerete, mivel jellemzően főleg Excelekkel lesz dolgunk, vagy ahhoz hasonló raktározási szoftverekkel.

Bár sok esetben elvárás a jó fizikai erőnlét, máshol targoncavezetői vizsgával is rendelkeznünk kell, nem kell ettől megijednünk! Sok esetben megvannak az alternatív megoldások, vagy nem is kell nehéz dolgokat pakolni, főleg nem kézzel. Így bárki találhat magának olyan raktáros munkakört, amit be tud tölteni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek