Gyors kivitelezés könnyűbeton falpanelek segítségével (x)

Sokakat tart vissza a saját családi ház építésétől az a tény, hogy az építőiparban elszálltak az árak, illetve akkora a munkaerőhiány, hogy nem garantált a határidőre történő befejezés, de még az építés minősége sem.

Az energiaválság okán előállt magas energiaárak és a klímakatasztrófa árnyékában korszerű és energiahatékony megoldásokra van szükség, ennek okán hazánkban is egyre többen keresik azokat az építőanyagokat, technológiákat, amelyek ezeknek a követelményeknek megfelelnek. A régi-új panel technológia ezt kínálja Önnek, illetve még többet: gyors és pontos kivitelezést. 

Könnyűbetonok az építészetben

Az egyedülálló tartósságot kínáló beton, könnyűbeton már az ókorban is szívesen használt építőanyag volt, és a világon ma is a leggyakoribb építőanyag. A speciális adalékanyagoknak köszönhetően ma már sokféle könnyűbeton létezik, többek között a keramzit beton, amely a panel technológiának köszönhetően gyors kivitelezést tesz lehetővé.

A paneles építés, a könnyűbetonok használata lehetőséget biztosít változatos formák alkotására, például ívek, ferdülések, domború, továbbá lekerekített elemek, egyedi formájú nyílások formálására, bonyolult építészeti megoldások kivitelezésére. Nemcsak családi házak, hanem 4 szintig társasházak, intézményi épületek megvalósítására is használható.

Miért előnyös a keramzitbeton?

Az adalékanyagként magas hőmérsékleten kiégetett agyaggyöngyöket tartalmazó keramzit könnyűbeton tömör, ugyanakkor könnyű, nagy szilárdságú és teherbíró falazatok létrehozására alkalmas. Kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. Hőtechnikailag és akusztikailag is kiváló megoldás, így gazdaságos, a kor követelményeit kielégítő építést tesz lehetővé. 

Ellenálló a nedvességgel, a savakkal, a korrózióval, az élő kártevőkkel szemben, akadályt képez a rothadásos folyamatokkal szemben. Kiváló páraáteresztő tulajdonsága révén megakadályozza a penészképződést, így egészséges életteret teremt.

Éghetetlen, fagyálló tulajdonságokkal rendelkező építőanyag, amely nem választ ki semmilyen vegyi anyagot vagy gázt. 

Válassza a korszerű falpanel technológiát!

A panel technológia gyors kivitelezést kínál a hagyományos, kisméretű falazóelemekkel történő építéssel szemben, hiszen egy átlagos családi ház esetén mindössze 15-35 előregyártott falelem helyszíni beemelését és összeszerelését jelenti. Ez mindössze 2-4 munkanapot vesz igénybe. 

A korszerű gyártási folyamat rugalmas, alternatívát biztosít egyedi tervek, elképzelések megvalósítására is, de a költségek csökkentése érdekében típustervek közül is választhat. Az üzemben történő falgyártás miatt az építés helyszínén minimális környezeti terhelést, illetve építési hulladékot keletkeztet. 

A magas színvonalú gyártás és technológia biztosítja az elkészült épület kiváló minőségét, valamint a határidőre történő pontos kivitelezést, így akár építtetőként, akár befektetőként, generálkivitelezőként teszi le voksát mellette, jól jár.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek