Letisztult sneakerek minden alkalomra (x)

Egy igazi sneakerhead nem feltétlenül elégszik meg egy egyszerű surranóval, azonban vannak olyanok, akik igenis letisztult lépőre vágynak. Nem kell ehhez minimalistának vagy egyszerű embernek lenni, hiszen egy klasszikus sneaker szinte minden esetben jó megoldást jelenthet a hétköznapokon. Egy jól megválasztott sportcipő tökéletesen passzol szoknyához, farmerhez, rövidnadrághoz, de sokszor még egy öltönyhöz is simán elmegy. 

 

Ebben a cikkben letisztult sneakereket mutatunk be, amelyek tényleg minden eseményen és alkalommal megállják a helyüket. 

Visszatérő sneakerek

Vannak márkák, amelyek kifejezetten sneakerekre szakosodtak, bár többségében még mindig inkább az az elterjedt, hogy az egyes gyártók többféle surranót dobnak piacra. Ennek köszönhetően lehetőségünk van egy márkától beszerezni a sportcipőnket és a magassarkúnkat egyaránt. 

Ami azonban a True to Sole adidas lépőit illeti, ezek között számtalan visszatérő modellt találhatunk. A Samba sneaker letisztult vonalainak, valamint kiforrott stílusának hála remekül passzol többek között a vintage, valamint a street outfitekhez egyaránt. Nem kell tehát kompromisszumot kötni, bőven elegendő egy alapdarab, amit minden nap magunkra kaphatunk indulás előtt. 

A Samba focicipő a mai napig jól tapadó gumitalppal, valamint markáns szürke színű bőr elemekkel készül, ami azonnal magára vonzza a tekinteteket. A fehér felső részén megtalálható a szokásos három fekete csík, mellette pedig magának a Sambának a modellneve. A klasszikus kék adidas logó pedig megmutatja, hogy ezt a cipőt nem lehet bármivel csak úgy összetéveszteni. 

Miért az adidas?

Egy adidas lépő minden esetben jó megoldást jelent a hétköznapok során. Mivel az egyik legismertebb globális márkáról van szó, így nem csoda, hogy a 120 éve működő vállalat a mai napig sikeres. A német gyökerekkel rendelkező brandet egy testvérpár indította útnak, akik közül végül csak az egyikük vitte tovább a gyártást, ekkor indította el a mai napig ismert adidast. 

Manapság a cég szinte minden sportágban jeleskedik, így tulajdonképpen nincsen olyan mozgásforma, amihez ne találnánk megfelelő adidas cipőt. Ez ad lehetőséget mindenkinek, hogy a hétköznapokra, munkába, sportoláshoz, edzőterembe, esetleg kiránduláshoz vásároljon magának egyedi és letisztult sneakert.

Miben érdemes még gondolkodni?

Az adidasnál maradva ott van még a Yeezy Boost 350 fehér változata, ami szintén egy igen egyszerű, ámde annál trendibb és kényelmesebb darab. Igaz mindez a Yeezy Boost 700-ra és a Forum Buckle Low Bad Bunny változatra egyaránt. A gyártó nem tétlenkedik, hiszen évről évre egyre modernebb és stílusosabb sneakereket dob piacra, így a vásárlással nem lesz probléma. Érdemes azonban megbízható helyről, például a True to Sole-tól beszerezni a kinézett darabot, hiszen itt kizárólag bevizsgált és ellenőrzött lépőket szerezhetünk be. Manapság egyre több a hamisítvány, így nem árt óvatosnak lenni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek