Mit válasszunk, ha kisebb kültéri reklámeszközt keresünk? (x)

A kültéri rendezvények időszaka már a nyakunkon van, így nagyon fontos, hogy minél gyorsabban beszerezzük azokat a reklámeszközöket, amelyek az időjárás viszontagságaival dacolva segítenek minket abban, hogy termékünket, szolgáltatásunkat vagy egyáltalán a brandünket hirdessük.

 

Nyilvánvalóan akad olyan rendezvény szép számmal, ahol a sátor nem lehet opció, ám ilyenkor sem ártanak a mentőötletek, vagyis azok a kisebb méretű, természetesen hordozható reklámfelületek, amelyek segítségünkre lesznek abban, hogy kitűnjünk a tömegből. Mai írásunkban két rendkívül hasznos terméket mutatunk be.

A kültéri banner állvány nagyon népszerű!

A banner állvány beltéren is nagy sikert aratott, most azonban a kültéri banner állványnak köszönhetően az előnyeit már kinti környezetben is élvezhetjük. Mutatjuk is, hogy mit tud.

  • Egyszerűen rögzíthető a molinó sarkaiban elhelyezett karikákkal.
  • Négy rugalmas kar biztosítja azt, hogy a molinó minden esetben szép feszes legyen.
  • Talpa nagy méretű ballon, amely nagyjából 18 l vízzel tölthető fel, ez adja a reklámeszköz stabilitását.
  • A reklámfelület kétféle méretben kérhető, PVC alapanyagú molinója UV- és vízálló.
  • Praktikus hordtáskában szállítható.

Ám a kültéri roll-up állványt is rengetegen keresik!

A Reklámeszköz.hu kültéri roll-up állványa is hasonlóan hasznos termék, hiszen könnyen szállítható és gyorsan összeállítható. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla.

  • A stabilitás érdekében lába több mint 80 cm hosszú.
  • Egy-egy kis műanyag elem elfordításával egyszerűen rögzíthető.
  • Puhább talaj esetén a külön erre a célra készített sátorcövekkel fokozható a stabilitás.
  • A nyomattartó rudat plusz rugóval erősítették meg, hogy biztosan ellenálljon a szél erejének.
  • A hagyományos, 85 x 200 cm-es méretben kapható a reklámfelülete, amely természetesen kétoldalas módban érhető el.
  • Maga a nyomat UV- és vízálló, a speciális nyomtatásnak köszönhetően fotóminőségű reklámeszközt kapunk.

Az, hogy a fentiek közül melyikre esik a választásunk, igazából egyéni döntésünk kérdése. Sok esetben meghatározó az előzetesen beltéren szerzett jó vagy rossz tapasztalat. Így azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen azt válassza, amellyel korábban már szeretett dolgozni, így garantáltan sikeres lesz a jelenlegi eszközhasználat is.

A minőség rendkívül fontos

Cégvezetőként, marketingesként nyilvánvalóan mindenki arra törekszik, hogy minél tartósabb, minél jobb minőségű reklámeszközt vásároljon, hiszen senkinek nem éri meg, ha folyton ugyanazzal a kérdéssel kell foglalkoznia, vagy egy tárgyat többször is meg kellene vásárolnia.

A Reklámeszköz.hu termékei kiváló minőségűek, így a gyártó egy év garanciát vállal rá, amely garantálja azt, hogy pénzünkért tartós minőséget kaphatunk.

Itt a nyár, rendezvény rendezvény hátán, aligha lesz idő felesleges munkára, így érdemes már most betárazni a fentebb bemutatott kültéri rendezvény eszközökből.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek