Gyermekbarát limuzinbérlés? Működhet! (x)

A limuzin nemcsak a felnőttek autója, hanem a gyerekeké is. Persze nem biztos, hogy egy gyerekzsúrról ez jutna először az eszünkbe, de gondoljunk csak bele, mekkora élmény lehet a szülinaposnak egy limóval bevonulni! 

 

A gyermekek számára életre szóló élmény lehet egy-egy ilyen út. A következő cikkben most utánajárunk, hogy melyek azok a gyerekprogramok, amelyek esetén szóba jöhet a limuzinnal történő közlekedés. 

Milyen helyzetekben bérelhetünk limuzint a gyerekeknek?

Valójában rengeteg olyan alkalom adódik, amikor élhetünk a limuzinbérlés lehetőségével. A VIP Limuzin limuzinbérlés szolgáltatása például a kicsik és a nagyok számára egyaránt elérhető. 

A gyerekzsúr, a névnapi vagy születésnapi party, a ballagási buli kifejezetten olyan alkalmak, amelyeket érdemes emlékezetessé tenni. Ezenkívül a transzferszolgáltatás ugyancsak megállja a helyét a gyerekek világában, mivel számtalan esetben problémás a lurkók egyik helyről a másikra történő szállítása. Akár állatkerti kirándulás, akár játszóház, akár egyéb külső program van leszervezve, bármelyik mellé passzolhat egy jól felszerelt limuzin. 

Május utolsó vasárnapja nem más, mint a gyereknap. Mi lenne szuperebb ajándék egy limuzinos utazásnál? A járművek sokféle méretben állnak a rendelkezésünkre, ami azt jelenti, hogy az egész család együtt utazhat. 

Hogyan lesz gyermekbarát egy limuzin? 

Habár nem minden szülő gondolja úgy, hogy a limuzin kifejezetten a gyerekprogramok kiegészítője, ám számos olyan eszköz áll a szolgáltatók rendelkezésére, amellyel alkalmazkodhatnak a célcsoporthoz. 

Általában gyerekpezsgőt biztosítanak a kicsiknek, hogy ők is átélhessék, hogy milyen az, amikor a nagyok koccintanak. Fokozható még a hangulat a megfelelő ünnepi dekorációval és természetesen a kedvenc zenék sem maradhatnak ki a felsorolásból. Egy-egy autóban akár 15-fő is elfér, tehát a csoportos bulikról sem kell lemondani!

Hercegek és hercegnők története

Az út során fényképek is készülnek, amelyeket később a szülők vagy a gyerekek a saját gyűjteményükben őrizgethetnek. A sofőrök rendkívül türelmesek a gyerekekkel, minden kérdésükre válaszolnak, mindenben segítenek nekik, a speciális kéréseknek is eleget tesznek. 

Egy limuzinban a gyermek álmát is valóra válthatjuk. Ha egy kisfiú a sofőr szerepét kívánja eljátszani, erre is van lehetősége, de a kislányokat ugyancsak hercegnő táblával és egy szál rózsával várhatja a szolgáltató. Akár egy herceg, akár egy hercegnő fogadására is készülünk, biztosan felejthetetlen pillanatokkal gazdagodhatnak majd az ünnepeltek. 

A limuzinnal kapcsolatos előítéletekkel ideje leszámolni! Egy ilyen autóban nincs helye a randalírozásnak és nem csupán a felnőttek, de a gyerekek is élvezhetik az utazást. Minden csak szervezés kérdése. 

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek