Hétköznapi elegancia, világszínvonalú minőség és kényelem egy márkanév alatt (x)

1969-ben Bernd Freier egy 25 négyzetméteres butikot nyitott egy németországi kisvárosban, így indult a karrierje a ma már világhírűvé vált cégcsoportjának. A márkanév mögött napjainkban rengetegféle termék áll a női és férfi ruházaton kívül. Különböző kiegészítők, cipők, szemüvegek, órák, ékszerek, esernyők, de még parfümök is viselik ezt a híres nevet. 

Az a németországi kis üzlet Sir Oliver névre lett keresztelve, ennek oka az volt, hogy a londoni úri divatüzletek nevében is szerepelt a “Sir” előtag. Majd 1978-ban egy jogvita miatt módosítani kellett, és így kapta a vállalat az s.Oliver nevet, ami a mai napig használatos. 

A 2000-es évek elején megkezdődött a külföldi terjeszkedés, így a vállalat néhány évtized alatt Európa egyik divatóriásává vált, amely minden korosztály számára kínál remek darabokat. 

Az s.Oliver cipők

A VIBA cipő webáruház s.Oliver cipők széles választékával is várja vásárlóit, legyen az férfi vagy női modell. Mindegyik típus védjegye a kényelem, a minőség és az esztétikum hármasa. Ezek a stílusos lábbelik egész napos kényelmet biztosítanak az igénybe vett lábaknak is, bátran viselhetjük a hétköznapokon, de bizonyos darabokat akár elegánsabb megjelenéssel is tudunk kombinálni. 

Komfort és divat kéz a kézben járnak, hiszen a gondos kialakítás nem megy a külső kárára az s.Oliver márkánál. Többféle stílust találunk a különböző kollekciókban, fiatalok és idősebbek is rálelhetnek egy időtálló kedvenc cipőre, amelyet hozzá tudnak illeszteni stílusukhoz és személyiségükhöz.

A piacon való több évtizedes jelenlétnek köszönhetően a cég már pontosan tudja, mit szeretne a célközönsége és ehhez alkalmazkodva tervezik meg a szakemberek a divatos és praktikus cipőket. 

A márkáról röviden

Az s.Oliver márka különböző stílusokat foglal össze, amelyek a brandjeiben nyilvánulnak meg. Az egész család számára kínálnak viselhető és minőségi darabokat, kiegészítőket, ruhákat, cipőket egyaránt. 

A modern és színes öltözékek kiválóan alkalmazkodnak a városi élethez, sokoldalúak és rendkívül kényelmesek. A természetes anyagokból készült termékek igazán jól kombinálhatók egymással, ennélfogva sokféle módon hordhatjuk őket. 

Az apró részletekre és azok hangsúlyozására is nagy gondot fektetnek a divattervező szakemberek, ettől ilyen szerethető ez a márka. 

Az s.Oliver a fenntartható jövőért

A cégcsoport sokat tesz a dolgozói, partnerei érdekében, de a környezetvédelmi és az állatjóléti jogokat is tiszteletben tartja. Termékeik megvásárlásával az etikus divatot is támogatjuk, mindazonáltal minőségi és stílusos viseletekhez jutunk.

Nem használnak sem szőrmét, sem állatszőrből készült kelmét a gyártás során, a gyermekmunkát és a kényszermunkát is egyértelműen elutasítják. Szabályozzák a munkahelyi irányelveket, amiket a beszállítókkal szemben is érvényesítenek. 

Egyéb különféle intézkedésekkel és szabályokkal a cégcsoport letette a voksát egy fenntartható és egészségesebb jövő megvalósításának hozzájárulása mellett. Termékeik megvásárlásával mi is hozzájárulunk ezekhez a nemes célokhoz. 

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek