Fájdalommentes anti-aging kezelés a ragyogó arcbőrért (x)

Bőrünk megfelelő karbantartása, táplálása éppoly fontos, mint bármely testrészünk ápolása. A bőr, mely kültakaróként megvéd bennünket a különböző külső behatásoktól, az idő múlásával rugalmatlanná, fakóvá válik, hiszen a benne lévő tápanyagok mértéke folyamatosan csökken.

A kollagén termelődése az évek múlásával egyre kisebb mértékű szervezetünkben. Ennek hatása látványos, hiszen a kollagén elsősorban a bőr feszesítéséért felel, kiváló vízmegkötő tulajdonságának okán. A vitaminok, ásványi anyagok és a kollagén pótlásával javíthatunk bőrünk állapotán.

Anti-aging kezelés

Az Aesthetica Orvosi Központ kezelések egyik fájdalommentes változatát ajánljuk figyelmedbe. Az NCTF mezoterápia kiváló lehetőség a bőr fiatalítására, mely által megjelenésed ismét magabiztos lesz. Alkalmazásával hosszú távon megoldható a bőr öregedésének visszafordítása.

Az Aesthetica Orvosi Központ NCTF mezoterápiás kezelése kúraszerűen végezve a leghatékonyabb. Az eljárás segítségével revitalizálódik a bőr, így ismét ragyogó és fénnyel teli lesz arcod. A fájdalmas és hosszú felépülési idővel járó műtéti beavatkozás helyett ez a kezelés hozhat a fáradt és ráncos bőr számára megújulást.

Miért ezt a kezelést válasszam?

Az NCTF mezoterápia kezelés során olyan anyagokat juttatnak a szervezetbe, melyek támogatólag hatnak a kollagén és elasztán termelésére, aktiválják a kötőszövetben lévő fibroblasztokat, melyek a sejtközi állomány létrehozásában működnek közre. Ennek hatására a bőr ismét feszessé, rugalmassá válik, eltűnnek a ráncok.

Az eljárás során egyébként több mint 50 féle bőrmegújító összetevőt juttatnak a bőr alá. Mivel célzottan kerülnek az anyagok befecskendezésre, így az egyenletesen oszlik el a megfelelő helyre kerülve. A minimális fájdalommal járó beavatkozással maximális revitalizációt érhetünk el. A kényesebb területeken alkalmazva ez minőségjavító kezelés, és látványos eredményeket mutat. Az arc, dekoltázs, nyaki bőr esetében csökken a ráncok mélysége és a pórusok mérete. 

Röviden a kezelés menetéről

Az anti-aging eljárások kiválasztása előtt minden esetben a kezelőorvos személyes tervet készít a pácienssel közösen, ahol egyeztetik az igényeket és a lehetőségeket. A sebészek elsősorban a természetes megjelenésre törekedve ajánlják fel a különböző kezeléseket. Az NCTF mezoterápia segítségével tökéletesen kezelhetőek a legkisebb arcterületek is, így sokszor használják a száj körüli ráncok, a külső szemzug vagy a szemhéj revitalizációjára.

A prevenciós célból is alkalmazható kezelés alkalmanként 30-45 percet vesz igénybe. Érdemes kúraszerűen, több alkalommal elvégeztetni a beavatkozást meghatározott időközönként, így tartós eredmények érhetőek el.

A modern és biztonságos eljárás nem jár semmilyen megterheléssel, komplikációktól sem kell tartanunk. Már fiatalabb korban, akár 25 éves kortól alkalmazható, hiszen a sima és egyenletes bőrfelszín mindenki számára fontos.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »