Helymeghatározás és navigáció műholdak segítségével (x)

A közelmúlt technikai és informatikai fejlődése miatt napjainkban már ezernyi olyan kifejezés forog közszájon, amelyek korábban csak egy beavatott kör tagjai, azaz a szakemberek számára bírtak jelentéssel, de mára már mindenki tudja, miről van szó. Ilyen a GPS is, magyarul globális helymeghatározó rendszer, hiszen a zsebünkben lapuló okostelefonunkkal kapcsolatban már ismerhetjük ezt a szolgáltatást.

Több helyen lehet segítségünkre, mint gondolnánk

Azonban érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb ember által használt GPS szolgáltatás korántsem képes lefedni az összes olyan felhasználói területet, ahol rendkívül nagy hasznát vehetjük ennek a korszerű technológiai vívmánynak.

Amennyiben professzionális szinten szeretnénk helymeghatározást vagy navigációt használni, akkor érdemes céleszközt igénybe vennünk és a BestMarkt webáruház GPS, navigációs kínálatát áttekintve láthatjuk, hogy milyen széles körű felhasználási területet képesek rendkívül magas szinten kiszolgálni ezek a céleszközök.

Akiknek hivatásuk gyakorlásához van szükségük navigációra, vagy valamilyen jellemző alapján különleges szolgáltatásokra vágynak, azok számára nélkülözhetetlen segítséget tud jelenteni egy speciális GPS.

Különböző alkalmazási szintek

A felhasználási terület pedig szinte végtelen, hiszen a kínálat részét képezik a kamionok részére készült GPS készülékek ugyanúgy, mint a túrázóknak, kerékpározóknak, horgászoknak, sportolóknak vagy éppen hajósoknak készült berendezések. Az igényes, jól felszerelt hardverek és a professzionális szoftvertámogatás együttesen garantálják azt a felhasználói élményt, amely komoly segítséget jelent akár némely munka szituációban, akár hobbitevékenység vagy sportolás közben.

A webáruházban fényképekkel illusztrált termékoldalakon ismerkedhetünk meg az adott árucikkekkel és bőséges leírások, technikai specifikációk segítenek a választásban. A kínálat sokszínűségét jelzi, hogy többféle platform is megtalálható a választékban, így találkozhatunk Android, Windows vagy Garmin környezettel is, a hardveres információk mellett pedig a szoftveres támogatás is mindig megjelenítésre kerül.

Széleskörű szolgáltatáscsomag

A készülékek a fő funkciójukon kívül jellemzően számos egyéb szolgáltatást is képesek nyújtani, így találkozhatunk Bluetooth kapcsolat és memóriakártya bővíthetőség lehetőségével, fedélzeti kamerával, kihangosító funkcióval, vezeték nélküli térképfrissítéssel és még számtalan egyéb hasznos és kényelmes, a könnyű kezelhetőséget elősegítő megoldással.

Kiemelendő az FM transmitter funkció, amely segítségével az autó rádiójához hangolható hozzá a készülék és az elmentett rádiófrekvenciák közé beprogramozható a navigáció hangja is. Egy ilyen eszköz használata az említett előnyök mellett azzal is jár, hogy nem a telefonunk akkumulátorát terheljük navigáció közben, továbbá hívás esetén nem szakad meg a navigáció, emellett pedig adatforgalmi költségek sem terhelik meg telefonszámlánkat.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »