A volt amerikai alelnök házában is titkos dokumentumokat találtak

Donald Trump volt, és Joe Biden jelenlegi amerikai elnök mellett immár a Trump kormányzat volt alelnökénél, Mike Pence-nél is titkosnak minősített dokumentumokat találtak.   

Mike Pence volt alelnök ügyvédje a múlt héten mintegy tucatnyi, titkosnak minősített dokumentumot talált Pence indianai otthonában, és átadta ezeket a titkos iratokat az FBI-nak – közölte a CNN-nek több, az ügyet ismerő forrás. Az FBI és az igazságügyi minisztérium nemzetbiztonsági osztálya vizsgálatot indított a dokumentumokról, és arról, hogyan kerültek azok Mike Pence indianai házába.

https://www.instagram.com/p/Cnzmc1irdbU/

A titkos dokumentumokat Pence új otthonában, az indianai Carmelben fedezte fel Pence egyik ügyvédje, a Joe Biden elnök privát irodájában és rezidenciáján felfedezett titkos anyagokról szóló leleplezések nyomán – mondták a források. A felfedezés azután történt, hogy Pence többször is azt állította, hogy nem voltak a birtokában titkos dokumentumok.

Forrás: CNN

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »