Mikor és hogyan lesz hatékony egy fogyás? (x)

Manapság szinte nincsen olyan típusú fogyókúra vagy csodaszer, ami valakinek ne lenne megfelelő. A boltok polcain rengeteg ilyen készítményt lehet találni, ami persze egyáltalán nem véletlen. Igen nehéz olyan diétát végigcsinálni, amely valóban sikeres lesz. 

 

A valódi megoldás ugyanis nem egy szer vagy egy tabletta, hanem bizony a mozgás és a táplálkozás egyensúlyában rejlik. Ebben a cikkben arról számolunk be, hogyan és mikor lesz egy fogyás hatékony. 

Mi a nulladik lépés?

Mielőtt bármibe belekezdünk, helyre kell tennünk a szervezetünk belső működését. Ide tartozik a bélrendszer, az emésztés, valamint a vérnyomás. A VERTIM hatékony kapszulája hatalmas segítséget jelenthet azoknak, akiknek jó ideje nem olyan már az emésztése, mint annak lennie kellene.

Az étrend-kiegészítő helyrerakja az emésztést, a bélmozgást, kiegyenlíti a vércukorszintet, valamint normál állapotban tartja a vérnyomást. Csak ezt követően kezdődhet meg a valódi diéta. 

Keressük meg a számunkra legmegfelelőbb megoldást, amit hosszú távon is tartani tudunk! Alakítsunk ki egy tervet, ami szerint étkezni és mozogni fogunk, ne akarjunk bedőlni semmilyen internetes hirdetésnek, esetleg divatdiétának! Könnyen előfordulhat, hogy amelyik valakinél működik, másik embernél rossz irányba tereli a fogyást. Éppen ezért nem szabad általánosítani ebben a témában sem!

Mi a cél?

Ezt követően fontos, hogy kitűzzünk magunk elé egy célt, ahova el szeretnénk jutni a folyamatot követően. Nem mindegy, hogy mennyi időnk van erre, hogy mi az az időintervallum, amikor már szeretnénk eredményeket látni. Mielőtt tehát bármibe belekezdünk, mindenképpen egyeztessünk valakivel, aki sokkal jártasabb a témában! Egy szakember, orvos vagy dietetikus nagy segítséget adhat azzal kapcsolatban, hogy mire figyeljünk, mi válhat be számunkra. 

Sosem szabad egyik napról a másikra váltani és felborítani az egész életet, hiszen így a testünk sosem szokik hozzá, előbb adjuk fel a diétát, minthogy bármire is jutnánk. Legyünk felkészültek, ne vonjunk meg azonnal mindent magunktól, így csak csalódás lesz a vége! Amellett, hogy a változás sokkot okoz a szervezet számára, a kitartásunknak sem tesz jót. Tekintsünk úgy a diétára és a fogyókúrára, mintha egy út lenne, aminek van egy kiindulópontja és egy végcélja!

Tervezzük meg előre!

Mindenekelőtt fontos, hogy alaposan és körültekintően tervezzünk meg és osszunk be mindent! Legyen egy rutin, amit követünk, ha pedig valami miatt eltérünk tőle, mindenképpen lépjünk vissza az útra, amin előre haladunk!

A folyamat akkor lesz hatékony, ha a mozgás és a táplálkozás egyensúlyban van. Törekedjünk a kiegyensúlyozottságra, a rostokban és vitaminokban gazdag étkezésre! Kerüljük a feldolgozott élelmiszereket, a cukrot, valamint a túlzott szénhidrátot, helyette fogyasszunk megfelelő mennyiségű fehérjét, amiből a testünk építkezni tud!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek