A méretre készített ing előnyei (x)

Sokan napi szinten viselnek inget, mivel munkájuk megköveteli az elegáns viseletet. Az ing azonban nem csupán a legelegánsabb alkalommal hordható, hiszen akár egy szövetnadrággal vagy egy farmerrel is tökéletes viselet. A sportos elegancia a mindennapokban nagyon jól mutat, érdemes megfontolni ezt a stílust.

Az ingek rengetegféle színben és mintával elkészíthetők, így igazán változatossá tehetjük vele ruhatárunkat. Ha azonban azt szeretnéd, hogy az ingek kényelmesek, komfortosak legyenek, akkor érdemes méretre készíteni őket, így minden egyedi tulajdonságod figyelembe lesz véve.

Ingek a hétköznapokban

Az ingek minden alkalommal megállják a helyüket, így gyakorlatilag képtelenség velük mellélőni. A The Suit Company szabóság Budapest belvárosában külön is foglalkozik az ingek elkészítésével, hiszen míg öltönyt ritkábban, addig inget gyakrabban kell vásárolni. Öltönyeink száma sokkal kevesebb, mint az ingeké, valamint kevesebbet is hordjuk, ez a ruha nem érintkezik a bőrünkkel, így hosszabb ideig is hordható az ingnél.

Az ing közvetlenül érintkezik a bőrrel, a nyak és a hónalj területén pedig ki van téve az izzadságnak, így minden használat után mosást és vasalást igényel. Szerezz be megfelelő számú inget annak érdekében, hogy legyen mindig az alkalomhoz illő darabod.

Hétköznapok során viselhetsz színesebb és mintásabb inget, de mindig figyelj arra, hogy ízléses legyen ez a ruhadarabod. Akár farmerrel, akár más nadrággal veszed fel, mindig jól fog mutatni, de fontos, hogy a mérete jó legyen, hiszen ellenkező esetben rendezetlennek fog tűnni a szetted.

Az ünnepi viselet

Ha valamilyen jeles alkalomra vagy hivatalos eseményre készülsz, akkor érdemes a jól bevált fehér inget választani, de maximum valamilyen enyhébb bézs vagy világoskék a megfelelő darab. Főleg, ha öltönyt veszel fel, akkor válassz egy visszafogott inget, hiszen ebben az esetben a nyakkendővel tudod feldobni a kinézetedet. Ne viselj mintás inget és mintás nyakkendőt, mindig figyelj az összhangra!

Az egyedi készítésű ingek

A testalkati különbségek ugyanúgy, mint az öltönynél, itt is előjönnek. Nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy konfekcióméret, így nagyon valószínű, hogy a készen vásárolt ingek nem fognak rád tökéletesen passzolni.

Az egyedileg, szabónál készült ingek esetében azonban biztos lehetsz abban, hogy az inged olyan anyagból készült, ami kibírja a többszöri mosást, vasalást, így hosszabb ideig élvezheted a viselését. Ezenkívül pontosan neked készül, a te méreteid alapján, ezért úgy fog állni rajtad, mintha rád öntötték volna.

A szabónál leveszik a méreteidet, kiválasztod az anyagot, kiválogatod a gombokat, megbeszélitek a fazont, majd egy köztes próba alkalmával pontosítjátok a szabást. A harmadik alkalommal pedig a kész inggel távozhatsz.

Az ing egy nagyon fontos ruhadarab a férfiak ruhatárában. Mindig rendelkezz elegendő inggel ahhoz, hogy az alkalomnak megfelelően tudj felöltözni. Az egyedileg készült ing garantálja azt, hogy kinézeted mindig tökéletes és megnyerő lesz, így az élet minden területén meg fogod állni a helyedet.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek