Unod már, hogy valaki mindig beteg a családban? (x)

Az őszi-téli szezon nálatok sem szól másról, mint hogy valamelyik gyerek beteg? Persze nagyon rossz, ha a kicsik egészsége csorbul, és minden szülő élete fenekestül felfordul.

Aggodalom, sajnálkozás, megoldáskeresés, közben pedig ugyanúgy helyt kell állni a munkahelyen. Ismerős, ugye? 

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy tudunk egy technikai megoldást, amely végleg ugyan nem törli el a betegségek kockázatát, de mindenképp segítségedre lehet abban, hogy kevesebb megbetegedéssel számoljatok.

Egy gép, amely értetek dolgozik

Kevés olyan masina van, amely annyira csendesen és okosan dolgozik az otthonod tiszta levegőjéért, mint az OZONEGENERATOR.HU oldalon megtalálható AIR2FRESH Antiviral légtisztítója.

A te feladatod csupán annyi, hogy a megfelelő méretű gépet szerezd be, a többit elintézi már majd ő saját maga. Ha ugyanis automatikus üzemmódra állítod, akkor figyelni fogja a levegő szennyezettségét, és egy adott szintnél nagyobb fokozatra kapcsol, hogy hamarabb megtisztítsa a levegőt.

Éjszakai üzemmódja tekintettel lesz a pihentető alvásodra, sőt ha valamit máshogy szeretnél, akkor akár a telefonodra letöltött applikációval is megadhatod a szükséges beállításokat a hétlépcsős szűrőt alkalmazó légtisztítónak.

Az Ultimate 55 típus a levegő tisztítása mellett a párásítást is el tudja végezni, így ez is egy nagyszerű segítség lesz a számodra, hiszen a fűtési szezonban felettébb kiszárad az otthonok levegője, ami az orr kiszáradásához vezet, a száraz nyálkahártya pedig kiváló táptalajt biztosíthat a vírusos megbetegedéseknek.

Ha szeretnéd ezt elkerülni, akkor válassz párásító funkcióval rendelkező légtisztító készüléket, és két legyet ütsz egy csapásra! Tartsd szem előtt, hogy a gyerekeknek párásabb levegőre van szükségük, mint nekünk, felnőtteknek.

Számolj a láthatatlan ellenségekkel is!

A pandémia után talán még alapvetőbbé vált a kézmosás, vagyis leginkább az alapos kézmosás. Hazaérve mindenki leveszi az utcai ruháit, kezet mos, de a többire vajon gondolsz? Ha te nem is, akkor az OZONEGENERATOR.HU oldalon megtalálható AIR2FRESH Antiviral párásító légtisztítója mindenképpen fog, ha hagyod. 

Ugyanis számos olyan láthatatlan ellenséggel kell felvenned a küzdelmet, amelyet még csak elképzelni sem tudsz. Nem látod a levegőben terjengő baktériumokat, vírusokat, polleneket és gázokat, így hatékonyan egymagad biztosan nem is fogsz tudni cselekedni.

Ellenben ha beüzemelsz otthon is egy légtisztítót, akkor akár hátra is dőlhetsz, és vehetsz egy jó mély levegőt tudván, hogy egy gonddal kevesebb nyomja a válladat. Ha pedig ezt még felturbózod párásító funkcióval, akkor már végképp minden tőled telhetőt megtettél a családod egészségéért e tekintetben. Mivel a gép ózonmentesen tisztítja a levegőt, ezért úgy is működtethető a légtisztító, hogy ti ott tartózkodtok a közelében éjjel-nappal!

Mondj nemet a betegségekre!

Ha valóban eleged van a folyamatos betegségcunamikból, akkor ne csak panaszkodj, tegyél is ellene. A változatos táplálkozás, a szükséges táplálékkiegészítők, a friss, szabad levegőn való tartózkodás, valamint a megfelelő otthoni higiénia mellett jelentősen lecsökkenthetőek a betegségből adódó kellemetlenségek. Ha téged is zavar, ne késlekedj, tégy ellene!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »