Egy minőségi napelem mindig bizonyít! (x)

Amikor az ember egy nagyobb beruházás előtt áll, akkor fokozottan érdemes a minél magasabb minőség irányába elmozdulni a döntés előtt. Egy jó minőségű berendezés hosszú élettartamot, hatékony működést, megbízhatóságot ad vásárlójának, és ezek a jellemzők tökéletesen illenek a Hyundai napelem rendszereire is.

A vásárlási döntés előtt ajánlott egy alapos kalkulációt is végezni, melyhez a Solarzone napelem rendszer kalkulátora nyújt segítséget. Amennyiben még mindig maradt kérdés bennünk, kérjük a cég ingyenes helyszíni felmérését, amikor is mindenre választ kaphatunk.

Töretlenül az élvonalban

A Solarzone által forgalmazott Hyundai termékek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, a gyártás minőségét pedig a gyár több évtizedes tapasztalata garantálja. A dél-koreai cég már hosszú évek óta van az iparág élvonalában, számos újítás, szabadalom és technológiai fejlesztés bizonyítja a vállalat kutatás-fejlesztés terén elért eredményeit.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint a magas teljesítmény mellett is vállalt 25 éves termék- és ugyancsak 25 év teljesítménygarancia. Mindemellett a Hyundai termékek rendkívül kedvező ár-érték aránya is döntő érv lehet a beszerzésük mellett.

A zsindely technológia előnyei

A cég által gyártott napelem paneleknél alkalmazott zsindely technológia akár szabad szemmel is felismerhető, előnyei pedig üzemeltetés közben lesznek szembeötlők. Ez a megoldás minden cellát 5 kisebb elemre oszt, ezek a szakaszok pedig úgy vannak kialakítva, hogy átfedésben legyenek egymással.

Ennek a kialakításnak köszönhetően hely takarítható meg, illetve ugyanakkora alapterületen több cella is elhelyezhető. Emellett a szakaszolásnak köszönhetően alacsonyabb a hőmérséklet, ennek következtében nagyobb hatékonyság érhető el, valamint a megbízhatóság is egy új szintre emelkedik.

A Hyundai panelek további jellemzői

A cég egy további jelentős fejlesztése, hogy az iparágban széles körben elterjedt forrasztás helyett ragasztással oldja meg a panelek esetében az áram szállítását. Ennek a megoldásnak a jelentősége abban rejlik, hogy a hőmérséklet változása miatt a fémek esetében megjelenő zsugorodás-tágulás kiküszöbölhető. Így a vezetőképesség csökkenésétől, esetleg megszűnésétől a Hyundai termékek esetén nem kell tartani.

További érv a dél-koreai vállalat termékei mellett a komoly korrózióállóság. Ez a terület mindig is prioritást élvezett, és ez meg is látszik a panelek élettartamán. Az élettartam növelését szolgálja a megerősített alumínium keret és az erős, edzett üveg kombinációja, illetve az UL/VDE minősítésű laboratóriumok teszteredményei is.

Az ilyen kialakításnak köszönhetően vállalja a cég a fentebb említett rendkívül hosszú garanciális időt, melyet a stabil pénzügyi háttér is megalapoz. Az 1972 óta piacon lévő, rendkívül stabil háttérrel rendelkező vállalat monokristályos napelemeire méltán lehetnek büszkék a zöldenergia és a környezettudatos életmód hívei is, így aki a Hyundai termékek mellett teszi le a voksát, biztosan nem fog csalódni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

Teledobálta az eget műholdakkal a SpaceX

A legújabb becslések szerint ma már több mint 4500 nagy, 100 kg súly feletti objektum kering alacsony Föld körüli pályán, melyek közül mintegy 3500 az Elon Musk által alapított SpaceX vállalathoz és a Starlink műholdakhoz köthető. A tudósok szerint ezzel megnőtt a veszélye az ütközéseknek, ami egy veszélyes folyamatot indíthat el. 

Read More »