Egy minőségi napelem mindig bizonyít! (x)

Amikor az ember egy nagyobb beruházás előtt áll, akkor fokozottan érdemes a minél magasabb minőség irányába elmozdulni a döntés előtt. Egy jó minőségű berendezés hosszú élettartamot, hatékony működést, megbízhatóságot ad vásárlójának, és ezek a jellemzők tökéletesen illenek a Hyundai napelem rendszereire is.

A vásárlási döntés előtt ajánlott egy alapos kalkulációt is végezni, melyhez a Solarzone napelem rendszer kalkulátora nyújt segítséget. Amennyiben még mindig maradt kérdés bennünk, kérjük a cég ingyenes helyszíni felmérését, amikor is mindenre választ kaphatunk.

Töretlenül az élvonalban

A Solarzone által forgalmazott Hyundai termékek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, a gyártás minőségét pedig a gyár több évtizedes tapasztalata garantálja. A dél-koreai cég már hosszú évek óta van az iparág élvonalában, számos újítás, szabadalom és technológiai fejlesztés bizonyítja a vállalat kutatás-fejlesztés terén elért eredményeit.

Ezt mi sem mutatja jobban, mint a magas teljesítmény mellett is vállalt 25 éves termék- és ugyancsak 25 év teljesítménygarancia. Mindemellett a Hyundai termékek rendkívül kedvező ár-érték aránya is döntő érv lehet a beszerzésük mellett.

A zsindely technológia előnyei

A cég által gyártott napelem paneleknél alkalmazott zsindely technológia akár szabad szemmel is felismerhető, előnyei pedig üzemeltetés közben lesznek szembeötlők. Ez a megoldás minden cellát 5 kisebb elemre oszt, ezek a szakaszok pedig úgy vannak kialakítva, hogy átfedésben legyenek egymással.

Ennek a kialakításnak köszönhetően hely takarítható meg, illetve ugyanakkora alapterületen több cella is elhelyezhető. Emellett a szakaszolásnak köszönhetően alacsonyabb a hőmérséklet, ennek következtében nagyobb hatékonyság érhető el, valamint a megbízhatóság is egy új szintre emelkedik.

A Hyundai panelek további jellemzői

A cég egy további jelentős fejlesztése, hogy az iparágban széles körben elterjedt forrasztás helyett ragasztással oldja meg a panelek esetében az áram szállítását. Ennek a megoldásnak a jelentősége abban rejlik, hogy a hőmérséklet változása miatt a fémek esetében megjelenő zsugorodás-tágulás kiküszöbölhető. Így a vezetőképesség csökkenésétől, esetleg megszűnésétől a Hyundai termékek esetén nem kell tartani.

További érv a dél-koreai vállalat termékei mellett a komoly korrózióállóság. Ez a terület mindig is prioritást élvezett, és ez meg is látszik a panelek élettartamán. Az élettartam növelését szolgálja a megerősített alumínium keret és az erős, edzett üveg kombinációja, illetve az UL/VDE minősítésű laboratóriumok teszteredményei is.

Az ilyen kialakításnak köszönhetően vállalja a cég a fentebb említett rendkívül hosszú garanciális időt, melyet a stabil pénzügyi háttér is megalapoz. Az 1972 óta piacon lévő, rendkívül stabil háttérrel rendelkező vállalat monokristályos napelemeire méltán lehetnek büszkék a zöldenergia és a környezettudatos életmód hívei is, így aki a Hyundai termékek mellett teszi le a voksát, biztosan nem fog csalódni.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »