Gondod támadt a weboldaladdal? Itt a megoldás! (x)

Manapság rengetegen döntenek úgy, hogy saját maguk építik fel nulláról a weboldalukat. Az olyan keretrendszerekkel, mint a Joomla, a WordPress vagy éppen a Drupal, egészen csinos honlapokat lehet létrehozni, számos izgalmas funkcióval.

A különféle bővítmények ugyanis csak arra várnak, hogy beépítse őket a webmester a weboldalára. Ezeknek a telepítése nem igényel professzionális webprogramozói tudást, mindössze néhány kattintást követően a többségük azonnal használatba is vehető. Persze egy-két dolog beállítására szükség lehet, de az útmutatókban általában részletesen leírják a teendőket.

Néha összekavarodhatnak a szálak

Ha az ember úgy áll neki weboldalt építeni, hogy nincsen benne gyakorlata, akkor megeshet, hogy valami félrecsúszik. Lehet, hogy egy bővítmény zavar be, de egy javascript vagy a dizájn felturbózására tett törekvések is káoszt okozhatnak. Erre kínál megoldást a RackForest profi webmester szolgáltatása.

Egyetlen kisebb feladat miatt ugyanis aligha szeretne bárki is temérdek időt eltölteni azzal, hogy a webprogramozói állást keresők közül kutassa fel az ideális jelöltet. A szabadúszó webmesterek megbízhatósága felől okkal lehet aggálya az embernek, főleg, ha az illető nem tud referenciát felmutatni. A szakma legjobbjai pedig sokszor hosszú hetekre előre be vannak táblázva, így nem lehet náluk egyik napról a másikra időpontot foglalni. Márpedig ha valamilyen hiba lép fel, akkor az aligha maradhat megoldatlan hetekig.

Hatékony segítség kezdőknek

A szóban forgó webmester szolgáltatás több különféle dologra is használható. Ha az Elementor oldalszerkesztőt használod, kaphatsz tippeket annak minden csínjához-bínjához. Ha kezdő vagy, és unod, hogy különféle fórumokból, cikkekből és videókból kell összevadásznod a tudást, ami sokszor nem is magyar nyelvű, akkor személyre szabott segítséget kaphatsz. Legyen szó akár arról, hogy mit, hol találsz, akár egy téma vagy egy plugin telepítéséről, frissítéséről, így hatékony segítséget kaphatsz megfizethető áron. 

Az idő márpedig pénz, és ha nem vagy időmilliomos, akkor érdemes megfontolnod, hogy profihoz fordulj. A neten kétségkívül rengeteg tudás hozzáférhető ingyenesen a weboldalak építése, szerkesztése kapcsán, ám nem mindenkinek van türelme ahhoz, hogy kimazsolázza a számára szükséges információkat a tengernyi tananyagból és tutorialból.

Mire jó még a webmester szolgáltatás?

A webmester szolgáltatás előnyeit nem csak a kezdők élvezhetik. Ha a weboldalad szerkesztésében, frissítésében otthonosan mozogsz, de egy WordPress migrálást azért nem vállalnál be, akkor ez a megoldás kapóra jöhet számodra.

A szolgáltatás keretein belül igényelhetsz tárhelyköltöztetést vagy akár e-mail postafiók költöztetését is. Egy fertőzött oldal megtisztítását szintén jó, ha profik végzik, ha pedig előrelátó vagy, akkor biztosan szeretnéd megelőzni a bajt, vagy ha már megtörtént, a további problémákat. E célra kérheted a weboldalad biztonságának növelését is.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »