Reklámfelület is lehet egy ajtó (x)

Az ajtók esetében az alapvető elvárás az, hogy könnyen lehessen őket nyitni, zárni. Ne akadjanak, ne szoruljanak, és lehetőleg hézagmentesen záródjanak. Egy megvetemedett ajtó nem képes sem hőszigetelő, sem hangszigetelő funkciót betölteni, rosszabb esetben pedig állandóan kinyílik, ha nincs kulcsra zárva.

Manapság azonban már többet is elvárhatunk egy ajtótól, mint hogy jól működjön. A FAAC Hungary Kft. kínálatában megtalálható ajtók extra funkciót is elláthatnak, például reklámfelületként is funkcionálhatnak.

Legyen az ajtó egyben óriásplakát!

Egy üzlethelyiség, vendéglátó egység számára létfontosságú, hogy minél több vásárlója, vendége legyen. A hirdetések, óriásplakátok sok pénzbe kerülnek, azonban ha az ember a saját felületeit használhatja, akkor észszerűtlen volna nem kihasználni azt.

A zárt ajtón feltüntethetjük, hogy mivel foglalkozik az adott üzlet vagy milyen jellegű ételeket, italokat kínál az adott vendéglátóhely. Üvegajtó esetén feltüntethetjük a cég logóját és akár a nyitvatartási időt. Még több a lehetőségünk, ha redőnyráccsal van védve az ajtó. Léteznek olyan dekoratív megoldások, amelyek segítségével óriásplakáttá varázsolhatjuk a redőnyt.

Egy pékség vagy cukrászda esetén a legínyencebb falatok képével kelthetjük fel a járókelők figyelmét arra, hogy legközelebb érdemes betérni, ha nyitva lesz a hely. Egy virágüzlet esetén színpompás virágcsokorral hívogathatjuk a vásárlókat.

Így használhatók ki a tolóajtók üvegfelületei

Az automata tolóajtók nem csak arra jók, hogy kint tartsák a forró levegőt vagy éppen a hideget, az illetéktelen behatolókat. Más funkcióval is felruházhatjuk őket.

Ahelyett, hogy különféle papírokra írnánk fel a nyitvatartási időt és az egyéb fontos információkat, ízléses módon is felfesthetők az üvegre az üzlethelyiség kapcsán a tudnivalók. Bár kétségkívül egy ügyfél számára az a fontos, ami az üzleten belül várja, el is kell jutni oda, hogy a vendégek betérjenek.

Az üzlettulajdonosoknak ezért célszerű gondoskodni arról, hogy már a fogadtatás is megfelelő legyen.

Nemcsak kívül, belül is fontos az ajtók kinézete

Az épületek belterében lévő ajtók legalább olyan fontosak, mint a külső nyílászárók. Céljaik tekintetében sokfélék lehetnek, lehet ajtóval határolt egy raktár, egy személyzet számára kialakított helyiség vagy éppen egy mosdó.

Ha nem szeretnénk, hogy a látogatók eltévedjenek, akkor érdemes egyértelmű jelöléssel ellátni, hogy melyik ajtó mögött mi rejlik. Igény szerint különféle dekorációkkal is elláthatjuk az ajtókat, így azontúl, hogy a tájékoztatásról gondoskodunk, fel is dobhatjuk az adott helyiség hangulatát velük.

Egy egészségügyi intézményben érdemes lehet nyugtató hatású motívumokat választani. Amennyiben egy autószalonról van szó, akkor egy, az üzlet profiljának legmegfelelőbb járgányt is megjeleníthetünk az üvegfelületen.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek