Egy kiváló okostelefont keresel? Te se elégedj meg kevesebbel! (x)

A hazai piacon is hamar megvetette a lábát egy kiváló okostelefonokat gyártó márka, mely a prémium minőséget képviseli, de közel sem megfizethetetlen áron. Ha ismered a szlogent, akkor már a cikk címéből is tudhatod, hogy melyik ez a gyártó, amelyről szó van. 

 

De ha nem ismered őket, akkor itt a lehetőség, hogy ezt pótold. Megalkuvást nem ismerő készülékeik sokak számára tökéletes alternatívát jelentenek, elérhető áron.

Csúcsminőségű okostelefonok megfizethető áron: ez a OnePlus!

Az okostelefonok piacán ma már számos gyártó és annak leányvállalata megtalálható. Egy elég telített piacról van szó, ahol nehéz a lehetőségekre rátalálni. 2013-ban jött két, akkor még az Oppo-nak dolgozó fiatal, akik találtak egy piaci rést, felmondtak a cégnél, és megalapították a OnePlus-t!

Igazi “zászlóshajó gyilkos” (flagship killer) készülékek megalkotásába és legyártásába kezdtek. Kezdetektől fogva minden prémium minőségű OnePlus okostelefon célja az volt, hogy alacsonyabb árával maga alá gyűrje a prémium kategóriás gyártók csúcskészülékeit.

Aztán az évek során maguk a OnePlus készülékek is flagshipperekké váltak. De még ezek ellenére sem szakadtak el az eredeti céljuktól, hogy megfizethető, mégis kiváló minőségű okostelefonokat gyártsanak. 

Ne elégedj meg kevesebbel!

Nagyjából ennyit jelent a “Never Settle”. És ha az alapítókra gondolunk, akkor már az Oppo-nál megtapasztalhatták, hogy mit is jelent innovatívnak lenni, folyamatosan a fejlődés útját járni. És ez nem is változott, a saját cégükben is folyamatosan újítanak, fejlesztenek. Ennek megfelelően megállás nélkül modern eszközöket tudnak gyártani.

Mit tud jelenleg a legjobb OnePlus készülék?

A telefonok mindegyike 5G-re is képes, így a gyorsasággal nem lehet gond. A jelenlegi csúcskészülékük processzora akár 3 GHz-en is képes dolgozni, amit megtámogattak 12 GB RAM-mal is, ami bőven elég. Háttértárnak 265 GB-ot is kaphatunk, és hogy mindezt hosszan ki is tudjuk használni, egy 5000 mAhs akkumulátor hajtja meg a készüléket. Ráadásul ezt akár hihetetlen gyors 80 W-os töltéssel is ismét hadra foghatjuk, ha lemerülne.

Az intelligens 120 Hz-es frissítésre képes Fluid Display kijelzővel találkozva feltűnő a kiváló színpontosság. Ami pedig a képrögzítést illeti, akár 50 megapixeles egységekkel is találkozhatunk a hátlapon, melyek szintén fantasztikus teljesítményre képesek. Akár 8K-ban is tudnak videófelvételt készíteni.

Természetesen bennük van az NFC és az ujjlenyomat olvasó is. Az operációs rendszer pedig a sokak által nagyon kedvelt OxygenOS, mely már a 11. generációját éli.

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem!

A OnePlus immár a Bluetooth kiegészítők terén is letette a kézjegyét. Fülhallgatójuk tökéletes hangzást biztosít. Ráadásul sporttevékenység során is megállják a helyüket az IPX4 védelemnek köszönhetően. És az akkumulátor is kiváló, ráadásul gyorsan (akár 10 perc alatt 2 óra kapacitásra) tölthető.

Érdemes szétnézni a kínálatban, és kiválasztani azt a modellt, ami a legjobban megfelel számunkra.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »