Megérkezett a 300 lóerős Corolla

Az eddig leginkább családi kompakt hibridként kedvelt Toyota Corolla legújabb kiadásával egy másik vásárlói réteg felé mozdult el, a GR Corolla ugyanis 300 lóerős turbómotort kapott, ami kézi váltóval párosul.

https://www.instagram.com/p/CifXH02OH_V/

A modellt a Toyota motorsport részlege, a Gazoo Racing fejlesztette, és Japánban a vállalat Motomachi gyárának egy külön erre a célra kialakított területén építették. Jelzésértékű az is, hogy a csúcsfelszereltség a Morizo nevet kapta, ami a Toyota főnök beceneve.

Forrás: Car & Driver / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

Piaci körkép: az EKB még nem látja a jeleket

Christine Lagarde, az EKB elnöke ma elmondta, hogy nem látják tiszta jelét annak, hogy a maginfláció csökkenne, dinamikája továbbra is erős. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy az EKB nem feltétlenül emeli tovább a kamatokat, de nem is zárja ki a további szigorítást.

Read More »

Nemsokára a holland köztisztviselőknek sem szabad tiktokozni

A holland kormány hamarosan megtiltja köztisztviselőinek, hogy a kínai ByteDance tulajdonában álló TikTok alkalmazást munkahelyi elektronikus eszközeiken használják, annak érdekében, hogy kiküszöböljék a kémkedés esetleges kockázatát - közölte Alexandra van Huffelen, a holland igazságügyi minisztérium digitalizációért felelős államititkára kedden Hágában.

Read More »