Ön elégedett az oktatásszervezési szoftverével? (x)

Az internet által nyújtott lehetőségek sokat változtattak minden szakma életében, és nem kivétel ez alól az oktatásszervezés sem, amely teljesen átalakult, amióta nagy fokú digitalizáción ment át a világ.

Persze ez a folyamat nem mindig szerencsés, főleg akkor nem, ha olyan szoftvereket kell használni a tanfolyamok szervezéséhez, a vizsgák lebonyolításához vagy egész egyszerűen csak a kapcsolattartáshoz, ami nem megkönnyíti, hanem komplikálja a munkafolyamatokat.

Ha ön is ezzel a nehézséggel néz szembe, akkor érdemes megtekinteni a Mav-IT.hu EduSoft okatatásszervező szoftverét, amit a Mangó CRM rendszer és a WebDepó raktárkezelő szoftver mellett szinte tökélyre fejlesztettek. 

Mitől jó egy oktatásszervező szoftver?

Talán a legegyszerűbb válasz: attól, hogy pontosan azt tudja, amire egy oktatásszervezőnek, egy tanárnak vagy egy diáknak szüksége lehet.

Mivel mindhárom fél más funkciót lát el a folyamatban, ezért természetesen más adatokat, oldalakat kell látniuk: az oktatásszervezőnek a tanuló adatait, a fizetési részleteit; az oktatónak a tananyagot, a tanulók kontaktjait; a tanulónak pedig az elsajátítandó anyagot, valamint a fontos üzeneteket.

Ha ezek megvannak, akkor már semmi sem választ el attól, hogy sikerre vigye a szervező-tanár-tanuló kombináció a tanulási folyamatot!

A hatékonyság mindenekelőtt!

Minden tanfolyam, iskola és tanár fokmérője a tanulók vizsgáinak az eredménye. Ahhoz viszont, hogy jól sikerüljön a vizsga, elengedhetetlen a szoros kapcsolattartás, hiszen a tanulóknak értesülniük kell minden fontos momentumról, sőt, sokszor még motiválni is kell őket egy-egy személyesebb hangvételű üzenettel. Ezt a tanárok könnyedén megtehetik az EduSoft üzenetküldési funkciójával, így nem kell végtelennek tűnő e-mail címek pötyögésével tölteni az időt.

Hasonlóan lényeges elem a vizsgára való gyakorlás, amit a szoftver szintén biztosít, hiszen a kérdéseket feltöltve minden tanuló annyit gyakorol, amennyit jónak lát / bír / kedve van (a megfelelő aláhúzandó).

Aki az oktatás területén dolgozik – ahogy Ön is – az pontosan tudja, mennyire kihagyhatatlan elem az odafigyelés. Figyelni kell a tanulókra, ébren tartani a lelkesedésüket, az érdeklődésüket, hiszen csak úgy fognak tudni sikeres vizsgát tenni, és aztán vinni tovább az intézmény jó hírét.

Legyen lépéselőnyben!

Az oktatás területe tele van jobbnál jobb cégekkel, akik nem sajnálnak sem pénzt, sem paripát bevetni azért, hogy egyeduralkodók legyenek az oktatási szektor egy-egy szegmensében.

De valljuk be, a pénz nem minden. Sokszor sokkal többet ér egy jól átgondolt oktatásszervezési szoftver, mint a marketingbe ölt végeláthatatlan pénzmennyiség, amely generál ugyan hallgatókat, de megfelelő nyomon követés nélkül a nagy lemorzsolódás miatt a siker elmarad. Ha ön inkább szeretne ésszel dolgozni, akkor feltétlenül próbálja ki a Mav-IT.hu EduSoft szoftverét!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek