Lenyűgöző kastély, ahol úgy élhetünk, mint egy király (x)

Fáj a hátunk? Egyszerűen elegünk van ebből a stresszel teli világból? Ha ezek közül bármelyik igaz ránk, vagy ha csak felpezsdülünk attól az ötlettől, hogy néhány napig semmit se csináljunk, akkor nekünk bizony egy pihentető nyaralásra van szükségünk. 

De nem egy vibráló úti célhoz, ahol tömeg vesz minket körül. Nem! Nem! Nekünk bizony olyan helyre van szükségünk, ahol egy itallal és egy könyvvel a kezünkben leülhetünk, és teljesen ráhangolódhatunk erre a lelassult életritmusra. 

A Fried kastély és szálloda a Balatonhoz közeli Simonytornyán, egy gyönyörű francia park szívében várja vendégeit. A három épülete pedig három teljesen eltérő hangulatot kínál. Az étteremben és a borospincében a legjobb magyar borokat és ételeket kóstolhatjuk meg, a wellness és fitness központban pedig különféle masszázsokkal és wellness szolgáltatásokkal kényeztethetjük magunkat. 

Kifinomultság, elegancia és kényelem

Ez a kifinomult szállás kiválóan alkalmas a minőségi pihenésre. Hiszen időnként ezt mindenki megérdemli, és mi lehet varázslatosabb egy kastélyszállóban való tartózkodásnál?

Arra törekednek, hogy tiszta, rendezett és kényelmes szobát biztosítsanak a vendégeknek, barátságos, figyelmes kiszolgálással, megfizethető áron. De közben azt is el szeretnék érni, hogy legközelebb ez a szálloda legyen az adott vendég első számú választása.

A szobák

Mint ahogy azt már korábban említettük, a Fried Birtok 3 épületből áll, és mindegyik különböző stílusban került berendezésre. A Kastély épületében a szecesszió uralkodik, vagyis a szobákat egyedi, kézzel készített bútorzat díszíti. Míg ezt az elegancia és a romantika jellemzi, addig a Liliom szárnyban főként modern enteriőrrel ellátott szobák találhatóak. A Vadászház pedig főként a családias hangulat megteremtésére törekszik. 

Az éttermük is egyedülálló

A Kastély épületében található éttermük pedig azért különleges, mert a hagyományos magyar ételek mellett vietnámi fogásokat is felszolgálnak. Arról nem is beszélve, hogy ez a helyiség egy tágas terasszal egészül ki, amely lehetővé teszi, hogy a finom falatok elfogyasztása közben a gyönyörűszép kastélypark varázslatos környezetében gyönyörködjenek. 

A Kastély borospincéjében pedig borkóstolás is vár a bor iránt rajongókra vagy azokra az egyénekre, akik csak szeretnék felfedezni azt az egyedülálló ízvilágot, amellyel a szálló hagyományos eljárással készült borai ismerteti meg őket.

Ez egy remek lehetőség arra, hogy minőségi módon töltsük el az időnket, élvezzünk egy pohár finom nedűt, és tanuljunk kicsit erről a nemes italról. 

Az egész élményt pedig a wellness koronázza meg

A Wellness-Fitness Központban beltéri, a nyári szezonban pedig szabadtéri medence, jakuzzi, szauna és még sok más különféle lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Nem beszélve a páratlan panorámával rendelkező napozóteraszról sem, mely a szőlődombokra és a Sióra néz. 

Végezetül ezt a csodás kényeztetést egy finom masszázzsal és wellness kezelések színes skálájával koronázhatjuk meg. 

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »