A táska öltöztet! (x)

Talán nem meglepő olyan kijelentést tenni, hogy a megfelelő kiegészítőket választva remekül kiegészítheted az aktuális szettedet, és hogy az apróságokkal felturbózva olyan klassz összhatást keltesz, amit csupán a ruhát viselve soha nem tudnál elérni. 

Természetesen nem csak esztétikai funkciója van némely kiegészítőnek, így például ha táskában gondolkozol, akkor annak azért sok egyéb dolognak is meg kell felelnie, többek között jó ha van benne elegendő és megfelelő méretű pakolófelület. 

Ha pedig még tökéletesen passzol a stílusodhoz is, az már csak hab a tortán! Persze egyáltalán nem kell választanod stílus és praktikum között, mutatjuk is, hogy merre vedd az irányt, ha azt szeretnéd, hogy minden kívánságod teljesüljön – már ami a táskákat illeti.

Ki mondta, hogy egy rocker nem lehet elegáns?

Még manapság is előfordul, hogy ha valaki kiejti a száján a “rocker” vagy akár a “rockerlány” szót, akkor elég téves kép sejlik fel a lelki szemeink előtt, ahogy ezt a RockStore.hu rocker cuccok forgalmazója is tapasztalja nap mint nap.

A túlméretezett fekete póló, a régi kopott bőrdzseki, a szakadt farmer, a szedett-vedett zsákok és az olcsó bizsuk világa már a múlté! Persze egyik sem ment ki a divatból, csupán egy picit igényesebb külsőt kaptak, hiszen a rockerek is épp olyan igényes emberek, mint bárki más.

Épp ezért a rocker életstílus képviselői – kiváltképp a hölgyek – ugyanúgy szeretnek szép ruhákban megjelenni, és alkalomhoz illően öltözködni.

Nincs ez másként a táskákkal sem, így egy magára valamit adó rocker is többféle táskával rendelkezik, különösen igaz ez a női nemre. Az egyik legkedveltebb kiegészítő még mindig a táska, és úgy tűnik, ez a közeljövőben sem fog változni, így érdemes beraktározni belőle!

Indul a nyári fesztiválszezon!

Mi sem jöhet ilyenkor jobban kapóra, mint egy oldaltáska, amelybe bele tudod süllyeszteni minden fontos értékedet: telefont, pénztárcát, iratokat, papírzsebkendőt. Ha ez megvan, akkor már aztán bármerre is vet az utad egy fesztivál vagy egy koncert alkalmával, egészen biztosan nem kerülsz ciki helyzetbe, hiszen minden szükséges dolog nálad lesz!

Az pedig, hogy ezt a rockerek klasszikusan laza és izgalmas stílusában teheted meg, egészen biztosan ki fog emelni a többi ember közül, így bármerre is jársz, garantáltan nem maradsz észrevétlen!

Ha téged is vonz, hogy praktikus, ugyanakkor szemet gyönyörködtető táska virítson az oldaladon, akkor igazán nincs más teendőd, mint kiválasztani melyik szín- és mintavariáció nyeri el leginkább a tetszésedet a RockStore.hu oldaltáska kínálatából.

Iroda, koncert, randi, városnéző séta?

Egy igazi rockernek mindenre megvan a saját táskája, így bátran szervezheted magadnak a programokat, nem fog problémát okozni, hogy mibe pakolj bele ahhoz, hogy ne rontsd el a stílusos összhatást.

Ugye, hogy rockernek lenni menő? Stílusos rockernek meg még menőbb, ne szalaszd el hát az alkalmat!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »