A megtámasztott garázs kialakításának lehetőségei (x)

Általában a gépjárműveink jelentik az egyik legnagyobb értékű vagyontárgyat az otthonunkban. Akinek autója van, az szeretné azt megóvni, éppen ezért fontos, hogy olyan helyet és területet alakítsunk ki a számára, ami megfelelő védelmet nyújt. Egy megtámasztott garázs kialakításával biztosíthatjuk a védelmet az időjárás markáns változásaitól, és azoktól a fizikai hatásoktól, amelyek kárt tehetnek benne.

Az autónk nagyobb biztonságban van egy garázsban, mint a szabad ég alatt

Rengeteg előnyét gyűjthetjük össze annak, hogy miért érdemes az e-kert.hu oldalán is megtalálható garázsban tartani a gépkocsikat. Sokan nem szeretnek az utcán parkolni, hiszen így még inkább fennáll a veszélye annak, hogy a közlekedésben résztvevő többi autós esetleg valamilyen gondot okoz számukra. Meghúzza a fényezést, esetleg letöri az út szélén parkoló autó tükrét.

Azonban számos más ok is van arra, amiért érdemesebb kialakítani az autó számára egy védett, fedett helyet. Amennyiben szeretnénk megőrizni az autó fényezésének eredeti színét, próbáljuk meg óvni azt a napsugárzástól! Egy fedett parkolóhelyen kisebb eséllyel fog kifakulni, mintha a tűző napon állnánk vele.

Egyre több olyan időjárási eseményre számíthatunk, amely szintén kárt tehet benne, mint például egy hirtelen jött jégeső. Amennyiben ezektől megvédjük, megtarthatjuk vagy növelhetjük is vele a gépjármű értékét.

Megtámasztott garázs kialakításával sokat tehetünk autónk védelméért

Ezek után már nem is kérdés, hogy akinek még nincs garázsa, annak minél hamarabb érdemes beruháznia egyre. Azonban az, hogy melyik kialakítású szerkezet lesz a legeredményesebb számunkra, az sok tényező függvénye.

Az egyik legegyszerűbben kialakítható megoldás az úgynevezett megtámasztott garázs. Ebben az esetben a szerkezet váza egy meglévő épület falára támaszkodik. Alapanyagát tekintve készülhet fából vagy akár alumíniumból is. 

Az alapanyagokat és dizájnt tekintve pedig több verzió közül is választhatunk. Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek a füstszínű polikarbonáttal ellátott tetők, hiszen ezek azon túl, hogy megóvják az autót, beengedik a fényt is, ugyanakkor ellenállnak az időjárás körülményeinek.

Őrizze meg autója értékét egy megtámasztott garázs segítségével!

Az e-kert.hu webáruház oldalán többféle kivitelű megtámasztott garázs közül is választhatunk. Ezeknek a szerkezeteknek nagy előnye, hogy nemcsak az autó tárolására lehetnek alkalmasak, hanem akár arra is, ha terasz kialakításhoz keresünk megoldást. A tartószerkezetek olyan időtálló anyagokból készülnek, amik lehetővé teszik a hosszú távú használatot.

Preferenciától függően választhatunk korrózióálló alumíniumból készült típusok közül. Ezek tetőhéjalása jellemzően polikarbonáttal megoldott. Azonban ha inkább a természetes anyagok felé hajlunk, és ez illik otthonunk küllemébe, akkor választhatjuk a fából készült, előregyártott elemekből összeállítható garázstípusokat is. Ezeknek telepítése és elhelyezése igen egyszerű, így akár szakember segítsége nélkül is megpróbálkozhatunk a feladattal.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »