Mitől lesz kényelmes egy cipő? (x)

Napjainkban mindenki olyan cipőt akar beszerezni, ami egyszerre divatos és persze kényelmes. Senki nem éri be kevesebbel! Szerencsére léteznek ilyen lábbelik és nemcsak amolyan divat mítoszok! De milyen egy kényelmes darab? Első ránézésre rugalmas, hajlékony és praktikus kialakítású. Legalábbis ez csak az, amit látunk!

Valójában érdemes olyan márkát választani, amely a lábbelik tervezése során ügyel a részletekre is! A következő pár sorban most megtudhatjuk, hogy milyen technológiák teszik valóban komfortossá viseleteinket!

Hallottál már az ANTISTRESS technológiáról?

Az ANTISTRESS nem egy jógapóz neve, sokkal inkább egy olyan speciális technológia elnevezése, amely a cipőket tökéletesen kényelmessé varázsolja. Hogyan? Minden a megfelelő kaptaforma kialakításával kezdődik. A profi gyártók tudják, hogy a lábfejben rengeteg idegvégződés található, emiatt nagyon fontos, hogy ezt a területet jól támogassa a cipő. Éppen ezért néhányan közülük 30%-kal szélesebbé teszik a lábfej részt. Így biztosak lehetünk abban, hogy a cipő nem szorít majd, és maximális komfortérzetet biztosít az egész nap folyamán.

 

A talp formájának jelentősége

Maga a talp is lehet egy antistress elem, amely poliuretán anyagból készül. Ennek mindig kellően rugalmasnak és hajlékonynak kell lennie. Azért sem mindegy, hogy milyen a talp anyaga, mert bizony a rossz minőségű változatokkal még árthatunk is az egészségünknek. A professzionális cipőtalp ugyanis megóvja a gerincet a megterheléstől. Arról nem is beszélve, hogy így a lábbeli az ütéseket is könnyen elnyeli. Sőt, a puha anyag egyenesen “mezítlábas érzést” eredményez.

Te is kipróbálnál egy ilyen cipőt? A LifeStyleShop webáruház Rieker cipői között kiváló darabokkal is találkozhatsz! Hidd el, ezeknek a különleges technológiája téged is lenyűgöz majd!

Kényelmi lábbelik a Riekertől

Valamiért a Rieker kapcsán mindenkinek a sportcipő fogalma jut először az eszébe. Pedig ennél sokkal többről van szó!

A Rieker valójában kényelmi lábbeliket gyárt és nem sportcipőket! De mi is a különbség a kettő között? Na nézzük csak! A sportcipő célja, hogy már rövid távon csúcsteljesítményt érjen el benne a sportoló, míg ezzel szemben egy Rieker lábbeli egész napos komfortot egyaránt biztosít számára. Ez a darab a mindennapok alatt folyamatosan alkalmazkodik a lábhoz és a különböző élethelyzetekhez.

Mi mást várunk a Rieker márkától? Hiszen a filozófiájuk is az, hogy a vásárló nem a jobbat, hanem a legjobbat érdemli!

Ne feledd, az egészséges mindennapokhoz az optimális cipő kiválasztása is hozzájárul. Szeretnél te is pillekönnyű felhőkön járni? Akkor ne add alább! Válassz mindig minőségi lábbeliket!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »