Tavaszi hangulat charmokkal ékesítve (x)

A tavasz beköszöntével előkerülnek az ékszereink, hiszen már nem kell hatalmas kabátokat hordanunk, ami eltakarná őket. Felnyithatjuk az ékszerdobozunkat, és végre előkerülhetnek a rég nem látott nyakláncok, fülbevalók, karkötők és charmok. 

Tavasszal is legyünk stílusosak!

Stílusa válogatja, hogy ki milyen kiegészítőket hord szívesen. Sokan vannak, akik az egyszerűségre és a minimalista stílusra esküsznek. Ők szívesen viselnek arany vagy ezüst színű, kis méretű ékszereket, amelyek csak diszkrét értéket adnak a napi outfithez. Szép számmal akadnak azonban olyanok is, akik jobban kedvelik a nagy, monumentális darabokat, és hatalmas karkötőkkel, nyakláncokkal, fülbevalókkal indulnak el otthonról reggel. Ezek mellé a modellek mellé érdemes visszafogott ruhát választani, hogy az összhatás ne legyen túl hivalkodó. 

A színek szerelmeseinek kedvez a Pandora tavaszi kollekciója, amely igazi virágokkal élettel teli hangulatot teremt viselője számára. A színek mindig jó hatással vannak a hangulatunkra, így ha egy kis extra pezsgésre vágyunk, akkor mindenképpen érdemes magunkon viselni őket.

Színpompás charm kollekció a Pandora kínálatában

A Juta Óra-Ékszer charmjai közül több olyan is akad, melyek a Pandora márkanévvel fémjelzettek, tehát biztosak lehetünk abban, hogy minőséget képviselnek. A virágmotívumok, árvácskákra emlékeztető darabok üzenete egyértelmű: Élj virágzó életet! Ezek a minták elérhetőek málna rózsaszín és sötétkék színekben is, illetve egy áttört mintás és egy borítékos darab is helyet kapott a kollekcióban.

Az életet és a vele járó sokszor hirtelen változásokat egy muránói üvegből készített színes charm képviseli, amely “Life is wonderful” és a “Together” gravírozott szöveget is megkapta. Azért, hogy a természet energiái kiteljesedjenek, aranyos állatkás charmok is napvilágot láttak, mint a hernyócska vagy a pillangó; amelyek az élet kezdetét szimbolizálják. A lepkés darabok ráadásul kézzel festettek, tehát egyediek és utánozhatatlanok.

A kiscsibe charm a vidéki életet hivatott szimbolizálni, de nem feledkezhetünk meg a pandamacis darabról sem, amely az erő, a bölcsesség jelképe.

Örömhír a Marvel-rajongóknak

A természet ihlette darabokon túl a Pandora a Marvel univerzum rajongóinak is kedvez, hiszen új karakterekkel gyarapodott a Marvel x Pandora kollekció. Vasember mellett megjelent Fekete Párduc, Hulk és a Fekete Özvegy is, továbbá a nélkülözhetetlen Amerika Kapitány pajzs és Thor kalapácsa. 

A “Ruha maga az ember!” – szokták mondani; és nincs ez másként a kiegészítőkkel sem. Az, hogy mit viselünk, alapjaiban határozza meg az emberek véleményét rólunk, hiszen ez az első vizuális inger a találkozások során. Egy jól eltalált szett és a hozzá illő kiegészítők és az ennél is többet mondó charmok már az első pillanatban sokat elárulnak a viselőjéről. Éppen ezért annyira fontos a harmónia az öltözködésünkben és a hozzánk legjobban illő kiegészítők megtalálása. 

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek