Fürdőszobaszekrények praktikus berendezése (x)

A lakberendezés kihívásai lehetnek nyomasztók vagy olyanok, hogy megoldandó feladatként tekintsen rá az ember, és szerencsésebb esetben lehet izgalmas kihívásként értelmezett olyan teendő, amelyet akár még szívesen is csinálhat az azzal foglalatoskodó.

Egy lakás vagy egy helyiség berendezésénél is szükség van kreativitásra, szépérzékre, térlátásra és a lehetőségek pontos ismeretére. Különösen sok kihívás elé állít mindenkit egy fürdőszoba berendezése, mert egyszerre kell hasznavehetőnek és otthonosnak lennie, hiszen jól belegondolva, meglepően sok időt tölt bármelyikünk ebben a helyiségben.

Kényelem, esztétikum és célszerűség egyensúlya

A praktikusság ez esetben nemcsak azt jelenti, hogy könnyen elérhető legyen minden, kézre álljanak a fiókok, a polcok, elérhető magasságban legyenek a tükrök, hanem azt is, hogy jó legyen a helykihasználás. Persze minél kisebb a rendelkezésre álló alapterület, annál nehezebb ezt a célt megvalósítani, de éppen az ilyen esetekben jön jól a kreativitás.

A fürdőszobák jellemzően nem tartoznak egy-egy lakás legnagyobb helyiségei közé, viszont temérdek olyan hétköznapi vagy akár ritkábban is használt eszközünk van, amelyeket el kell tudni helyezni az adott alapterületen. Arról nem is beszélve, hogy az ott végzett tevékenységeinknek is kielégítő mennyiségű teret kell hagyni és az sem baj, ha az egész berendezés szép és ízléses.

A Gemini-Duo webáruház fürdőszobabútorai között biztosan találsz magadnak stílusban és praktikumot illetően egyaránt megfelelő fürdőszobaszekrényt is.

Még a helyiség berendezése előtt

Az mindenképpen hasznos tanács, hogy már a tervezés során figyelembe kell venni a helyiség és a majdani használó vagy akár a család szempontjait. Például, hogy hányan fogják használni a fürdőszobát, hiszen ennek hatása van a teljes berendezésre is. Hiába szép valami és illik a lakás többi berendezéséhez, ha nem fér el benne mindenki fürdőszobai felszerelése, akkor valószínűleg nem fogjuk magunkat komfortosan érezni a fürdőszobai tartózkodásunk alatt.

Vannak praktikák és olyan tanácsok, amelyek megfogadásával a kisebb térrel rendelkező helyiségek is megfelelő kényelmet adhatnak. Nagyon hasznos megoldás, ha a tárolásra használt szekrények vagy polcok minél magasabbra nyújtózkodnak, sok felhasználható kis teret adva törölközőknek, fürdő- és tisztítószereknek, tisztálkodási eszközöknek.

Praktikus fürdőszobabútorok

Rendkívül hasznos bútor lehet a mosdószekrény, hiszen egy terméken belül megtalálható a szekrény funkcióját ellátó, polcokkal felszerelt váz és beépítve a mosdókagyló is. Beépítése egyszerű, nincs szükség külön szaniter elemekre, tulajdonképpen két különböző berendezési elem funkcióját képes egyben ellátni.

Hasonlóan előnyös megoldás, ha egy felsőszekrénybe tükör, világítás, esetleg elektromos csatlakozási lehetőség egyaránt be van építve, helyet és költséget takarítva meg ezzel a vásárlónak. A Gemini-Duo webáruház fürdőszobaszekrényei között mindegyikre találsz példát.

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek