A kriptovaluta felhasználásának új csillaga: Online kaszinók

A kriptovaluta már-már azt mondhatjuk mindenre használható, így akár online kaszinókhoz történő befizetésre, de akár pizzarendelésre is használhatunk Bitcoint, ha éppen ahhoz lenne kedvünk. Ahogy egyre inkább elterjedtek az online kaszinók, úgy ütötte fel a fejét az első Bitcoin kaszinó, és rövid időn belül hamar kiderült, hogy van is rá igény.

Az online kaszinók ismérvei

Az elmúlt évek technikai fejlődése a szerencsejátékok piacára is kihatott, így egyre értelemszerűbbé válik, hogy mindenki számára elérhető kaszinók és sportfogadási felületek jelennek meg. Erre mondhatjuk számíthattunk is, de arra kevesebben gondoltak, hogy a folyamatosan elérhető azonnali fizetési rendszerrel és egyre szélesebb körben elérhető fizetési módokkal jelennek meg a kaszinók, ahogy arra sem, hogy ezek között megjelenik a kriptovaluta lehetősége is.

Bár még azt mondhatjuk, hogy elég kezdetleges a lehetőség, és nem mindegyik kaszinóban elérhető, jó eséllyel ez változni fog az elkövetkező években, így szép lassan ez olyannyira értelemszerű lesz, mint az online fogadás, vagy hogy bármikor pörgethetünk egyet a kedvenc nyerőgépünkön.

Az online elérhető kaszinók használata, kriptovaluta segítségével

Amennyiben egy online kaszinó felületén befizetést szeretnénk kezdeményezni, általában legalább 3-4 féle lehetőség közül választhatunk, ahol feltűnnek a normál bankkártyás, hitelkártyás, átutalásos fizetések, az elektronikus pénztárcák és ha jól választottunk, néhány kriptovaluta is. Ráadásul amennyiben az utólag említettet választjuk, akkor sem kerülhetünk hátrányba, mert minden funkció és lehetőség elérhetővé válik számunkra ebben az esetben is.

De miért ennyire népszerűek az online kaszinók?

Természetesen sok minden közrejátszik abban, hogy egy kaszinó mennyire lesz népszerű a felhasználók körében, de azért vannak olyan ismérvek, amelyek újra és újra feltűnnek a legjobb kaszinók felületén. Sőt mi több, a legtöbb esetben, ha egy igazán minőségi kaszinóval van dolgunk, a lent leírtak mindegyike igaz a felületre, így érdemes figyelni rájuk abban az esetben, ha esetleg kaszinózáson vagy sportfogadáson törjük a fejünket.

Bónuszok és promóciók

A mai online kaszinók egyik legjobb lehetősége, hogy a befizetéseink alkalmával újabbnál újabb bónuszokat zsebelhetünk be, ezáltal pedig akár több 100 ezer forintot kaphatunk ingyen a kaszinó felületétől extraként. A promóciók között többféle kedvezményt is találhatunk, ráadásul már az első befizetésünk alkalmával is szerezhetünk egy befizetési bónuszt és pár ingyenes pörgetést. Vannak olyan bónuszok, amelyek vissza-visszatérnek mindegyik népszerű kaszinóban, de vannak kifejezetten kaszinóra specializált ajánlatok, és akár szezonális bónuszok is.

  • Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz az új játékosokat helyezi előtérbe, így amennyiben új felhasználóként regisztrál valaki, jogosult lehet erre a típusú bónuszra. Általánosságban az mondható el róla, hogy 100 vagy 200%-os befizetési bónuszt kínál, így például ha a bónusz 100% -os kedvezményt ad, és mi befizetünk 10 000 forintot, máris 20 000 forint mellett indulhatunk el a játékok világában. Ráadásul sok esetben 50, 100 vagy akár 200 ingyenes pörgetést is kaphatunk, amelyek általában előre meghatározott nyerőgépekre vonatkoznak.

  • Ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések általában előre rögzített nyerőgépekre vonatkoznak, de nagyon jó bennük, hogy sok esetben egyedülálló bónuszként és befizetési bónusz extraként is találkozhatunk velük, ami azt jelenti, hogy többféle bónusz alkalmával is kaphatunk pár pörgetésre lehetőséget. Általánosságban 50, 100, 200 ingyenes pörgetést ad egy alkalommal a kaszinó, így ha a nyerőgépek érdekelnek inkább, érdemesebb azokat a felületeket keresni, ahol ebből a kedvezményből van a legtöbb.

  • Visszatérítési bónuszok

A visszatérítési bónuszok mind a kaszinók, mind pedig a sportfogadási felületek oldalán feltűnhet, az igényléshez pedig semmilyen befizetést nem kell kezdeményezni. Amennyiben a játékok és fogadások alatt túl sokszor szegődne el tőlünk a szerencse, bármikor igényelhetjük, és az elveszett meccsek egy bizonyos százalékát visszakaphatjuk, hogy az összeget újra felhasználhassuk egy nyerő széria alkalmával.

Befizetés kriptovalutával – Megéri?

Természetesen az, hogy kinek lesz szimpatikus ez a fizetési mód változhat sok minden alapján, de abban biztosak lehetünk, hogy a kaszinóban jó eséllyel nem fog hátrány érni minket azért, mert ezt a fizetési módot használjuk. A fizetés minden esetben azonnali, és pár ezer forinttól elérhető, miközben teljesen névtelen marad a játékos kiléte, ha ezt a fizetési módot választja. Ha azt a tényt tehát számításba vesszük hogy a kriptovaluták árfolyama változhat, de azt is, hogy költségmentesen tehetjük meg a fizetésünket, jó lehetőség lehet pár fogadónak, de természetesen a kaszinón is múlik, hogy lehetőségük lehet-e rá. Bár manapság egyre elterjedtebbek a bitcoinnal, litecoinnal, ethereummal és egyéb kriptovalutákkal használható kaszinók, azért érdemes lecsekkolni regisztráció előtt, mert nem minden esetben elérhető ez a lehetőség.

 

Hozzászólások ()

Friss hírek