Környezetbarát vászonképek otthonod falára!

A vászonképek olyan különleges dekorációs elemek, amelyek egyszerre esztétikusak, feltűnőek, mégis bármilyen enteriőrbe beleillenek.

Ezek a különleges technikával készült vászonképek nem csak szépek, de környezetbarátok is.

Így készülnek a vászonképek

Bármennyire élethűnek hatnak, a vászonképeket valójában nem kézzel festik a szorgos kezű művészek. Különleges technológiával, egy speciális vászonképnyomtató segítségével készülnek el, amelyeket plotternyomtatóknak is hívnak. Működési elvüket tekintve hasonlóak, mint a fotónyomtatók, némi csavarral.

Az üres vásznat egy tekercsre applikálják, amin a nyomtatófej szorgosan dolgozik oldalirányba. Így kerülnek a vászonra a színek és minták, amelyek a HP Latex technológia miatt lesznek igazán élénkek és vibrálóak.

Mennyire tartósak a vászonképek?

Ha vászonkép mellett döntesz, nem csak a kiváló minőséget élvezheted, de a hosszú távú tartósságot is. Egy vászonkép ugyanis rendkívüli élettartammal rendelkezik.

A különleges nyomtatási technológia egy olyan optimalizáló réteggel vonja be a vásznat, amely ellenállóvá teszi a sérülésekkel, vízzel és vegyszerekkel szemben is. Olyannyira kiváló ez a védelem, hogy vízzel leöntve vagy egy erős tisztítószerrel letörölve sem veszít a színéből és tartósságából a vászonkép.

Próbáld ki a Vászonkép Szalon strapabíró vászonképeit, és élvezd a ragyogó színeket és a hosszú élettartamot!

Latex technológia

Az olyan alkotók, akik képeiket, fotóikat előszeretettel nyomtatják vászonra, nem árt, ha a lehető legjobb minőséget választják. A kevésbé jó minőségű vásznak vagy a technológia következtében ugyanis akár egy vizes ronggyal való törlés is végzetes lehet. A színek elfolyhatnak, ezzel teljesen tönkretéve a képet.

Márpedig bármennyire is óvjuk a falon lévő dekorációkat, a por bizony ezeket is eléri. Az pedig elképzelhetetlen, hogy egy otthon falán lévő vászonképről soha ne merjük letörölni a port és az egyéb szennyeződéseket.

A Latex technológia erre nyújt megoldást, ugyanis a vászonképeket akár tisztítószerekkel való sikálás esetén sem tudjuk tönkretenni. Emellett erős fény hatására sem fakulnak ki a színek, és a karcolásoknak is kiválóan ellenállnak.

Környezetbarát megoldás

A Latex technológia mellett szóló leghangsúlyosabb érv a tartósság mellett a környezetbarát hozzáállás. Az eljárás során nem alkalmaznak sem vegyszereket, sem irritációt kiváltó anyagokat, amelyek veszélyt jelenthetnek az otthon lakóira.

Ez az antiallergén vászonkép olyannyira biztonságos, hogy kórházak, iskolák falait is bátran díszítheti, az egészségre semmilyen káros hatással nem lesz – a jókedvre annál inkább!

Készíts egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon segítségével, és csodáld a gyönyörű színeket és jó minőséget egy életen át! Keress saját fotókat, vagy válassz a honlapon lévő minták közül, és dobd fel az üres falfelületeket!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

100 millió eurós bírságot kapott a Continental

Még mindig nem csengett le teljesen a Volkswagen-csoportot 2015-ben megrázó dízelbotrány. A Continental most - közel 9 évvel később - kapott egy 100 millió eurós bírságot, amiért nem akadályozta meg, hogy alkalmazottai részt vegyenek a dízel-kibocsátási csalásban.

Read More »

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »