Környezetbarát vászonképek otthonod falára!

A vászonképek olyan különleges dekorációs elemek, amelyek egyszerre esztétikusak, feltűnőek, mégis bármilyen enteriőrbe beleillenek.

Ezek a különleges technikával készült vászonképek nem csak szépek, de környezetbarátok is.

Így készülnek a vászonképek

Bármennyire élethűnek hatnak, a vászonképeket valójában nem kézzel festik a szorgos kezű művészek. Különleges technológiával, egy speciális vászonképnyomtató segítségével készülnek el, amelyeket plotternyomtatóknak is hívnak. Működési elvüket tekintve hasonlóak, mint a fotónyomtatók, némi csavarral.

Az üres vásznat egy tekercsre applikálják, amin a nyomtatófej szorgosan dolgozik oldalirányba. Így kerülnek a vászonra a színek és minták, amelyek a HP Latex technológia miatt lesznek igazán élénkek és vibrálóak.

Mennyire tartósak a vászonképek?

Ha vászonkép mellett döntesz, nem csak a kiváló minőséget élvezheted, de a hosszú távú tartósságot is. Egy vászonkép ugyanis rendkívüli élettartammal rendelkezik.

A különleges nyomtatási technológia egy olyan optimalizáló réteggel vonja be a vásznat, amely ellenállóvá teszi a sérülésekkel, vízzel és vegyszerekkel szemben is. Olyannyira kiváló ez a védelem, hogy vízzel leöntve vagy egy erős tisztítószerrel letörölve sem veszít a színéből és tartósságából a vászonkép.

Próbáld ki a Vászonkép Szalon strapabíró vászonképeit, és élvezd a ragyogó színeket és a hosszú élettartamot!

Latex technológia

Az olyan alkotók, akik képeiket, fotóikat előszeretettel nyomtatják vászonra, nem árt, ha a lehető legjobb minőséget választják. A kevésbé jó minőségű vásznak vagy a technológia következtében ugyanis akár egy vizes ronggyal való törlés is végzetes lehet. A színek elfolyhatnak, ezzel teljesen tönkretéve a képet.

Márpedig bármennyire is óvjuk a falon lévő dekorációkat, a por bizony ezeket is eléri. Az pedig elképzelhetetlen, hogy egy otthon falán lévő vászonképről soha ne merjük letörölni a port és az egyéb szennyeződéseket.

A Latex technológia erre nyújt megoldást, ugyanis a vászonképeket akár tisztítószerekkel való sikálás esetén sem tudjuk tönkretenni. Emellett erős fény hatására sem fakulnak ki a színek, és a karcolásoknak is kiválóan ellenállnak.

Környezetbarát megoldás

A Latex technológia mellett szóló leghangsúlyosabb érv a tartósság mellett a környezetbarát hozzáállás. Az eljárás során nem alkalmaznak sem vegyszereket, sem irritációt kiváltó anyagokat, amelyek veszélyt jelenthetnek az otthon lakóira.

Ez az antiallergén vászonkép olyannyira biztonságos, hogy kórházak, iskolák falait is bátran díszítheti, az egészségre semmilyen káros hatással nem lesz – a jókedvre annál inkább!

Készíts egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon segítségével, és csodáld a gyönyörű színeket és jó minőséget egy életen át! Keress saját fotókat, vagy válassz a honlapon lévő minták közül, és dobd fel az üres falfelületeket!

Fizetett tartalom (x)

Hozzászólások ()

Friss hírek

Ismét leminősítette Ukrajnát a Moody’s

Az eddigieknél is nagyobb adóskockázatot jelző szintre minősítette vissza Ukrajnát pénteken a Moody's Investors Service, elsősorban azzal a véleményével indokolva a lépést, hogy az Ukrajna elleni orosz invázió elhúzódásával növekednek az ukrán adóssághelyzet fenntarthatóságát terhelő kockázatok.

Read More »