Ünnepi díszbe öltözött a Fehér Ház

Megjelentek az első nyilvános fotók a Fehér Ház belső terének karácsonyi dekorációjáról, amelynek témáját “azok az apró kedves cselekedetek és élmények ihlették, amelyek lélekemelőek voltak ebben az évben és a járvány során” – utóbbiak a first lady szavai.

Joe és Jill Biden az ünnepi díszítő elemekkel – például a híres Mézeskalács Fehér Házzal – a frontvonalban dolgozók előtt tisztelegnek, akik a világjárvány kezdete óta fáradhatatlanul kitartanak.

Forrás: The White House / Instagram

Hozzászólások ()

Friss hírek

11 havi mélyponton az euróövezeti BMI

A vártnál minimálisan nagyobb mértékben lassult az euróövezet gazdasági teljesítménynövekedése januárban, tizenegy hónapja a legkisebb emelkedést mutatta a londoni IHS Markit gazdaságkutató intézet beszerzési menedzser indexének hétfőn ismertetett előzetes értéke.

Read More »

Kiürítik a kijevi amerikai nagykövetséget

A brit külügyminisztérium vasárnap ismertetett értesülései szerint Moszkva Oroszországgal baráti viszonyt ápoló ukrán politikusokat akar hatalomra juttatni Kijevben. Az amerikai belügyminisztérium felszólította a Kijevben lévő amerikai nagykövetségen dolgozók családtagjait, hogy hagyják el az országot, mivel az orosz támadás bármikor megkezdődhet.

Read More »

Leave a Reply