Trump floridai szomszédai nem akarják, hogy az elnök Mar-a-Lagóba költözzön

A Donald Trump tulajdonában lévő Palm Beach-i Mar-a-Lago magánklub szomszédságában élőket még a gondolat is elborzasztja, hogy az elnök esetleg odaköltözik, miután elhagyja a Fehér Házat, ezért jogi lépéseket kezdeményeztek, hogy ezt megakadályozzák.

A szomszédok levelet küldtek a Palm Beach-i hatóságoknak, amelyben azt állítják, hogy Trump egy 1993-ban aláírt megállapodás következtében elvesztette törvényes jogát arra, hogy életvitelszerűen Mar-a-Lagóban éljen. A dokumentum ugyanis tiltja, hogy a klub bármely tagja évente több mint 21 napot, illetve egy huzamban 7 napnál többet töltsön a létesítmény vendéglakosztályaiban. Amikor a megállapodás született, a városi tanácsot biztosították afelől, hogy Trump nem fog odaköltözni.

A levélben a szomszédok ügyvédje kijelentette: ez alapján a városnak értesítenie kell az elnököt arról, hogy a klubot nem használhatja állandó lakhelyként.

Forrás: The Independent

Felkapott hírek

Friss hírek

Kilőtt a Kia nyeresége

A dél-koreai autógyártó Kia Corporation nettó profitja a tavalyi összeg több mint tízszeresére nőtt az idei második negyedévben. Az óriási ugráshoz persze a tavalyi alacsony bázis is hozzájárult, de idén igen erős a kereslet a gyártó SUV modelljei iránt.

Read More »