Pofon a moziknak, újra elhalasztották a Tenet premierjét

A Warner Bros immár másodszor halasztotta el Christopher Nolan Tenet című filmjének mozibemutatóját a koronavírus-járvány miatt, így viszont a moziknak újabb heteket kell kihúzniuk érdemi premierek nélkül.

A bejelentés persze annak fényében nem meglepő, hogy az USA-ban június 25-én minden eddiginél több új napi fertőzöttet regisztráltak, már 40.000 fölé jutott a napi új esetszám.

A Warner Bros most augusztus 12-re tervezi a film bemutatóját.

Bár a mozik meghatároztak bizonyos szabályokat a társadalmi távolságtartásra és szigorítottak a higiéniai előírásokon is, az Egyesült Államokban jelenleg nincs egységes szabályozás a szektorban, például a maszk viselését csak néhány helyszínen tették kötelezővé. A CNBC-nek nyilatkozó szakértők hangsúlyozták a maszkviselés fontosságát, mint a koronavírus terjedését megelőző lépést, melyet zárt, légkondicionált terekben különösen javasolt betartani.

Forrás: CNBC

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »