250 üzletét bezárja a Victoria’s Secret

A Victoria’s Secret fehérnemű-márka anyacége, az L Brands bejelentette, hogy a következő néhány hónapban véglegesen bezárja 250 Észak-Amerikában található üzletét. 

Az Egyesűlt Államokban és Kanadában jelenleg mintegy 1100 üzlettel rendelkezik a Victoria’s Secret, de a most megmaradó egységek sincsenek biztonságban, a cég jelezte, hogy a következő években is folytatódhat a karcsúsítás. A szintén a cégcsoporthoz tartozó Bath & Body Works üzletekből is bezárnak 50 darabot, főleg olyan bevásárlóközpontokban, ahol egy ideig nem számítanak a járvány előtt jellemző forgalmi szintek visszaállására.

Felkapott hírek

Friss hírek

Piaci körkép: aggódik, de még kitart Európa

A DE30 éles eséssel kezdte a mai napot, de az index el tudott pattanni napi mélypontjáról a július közepén indult esés 50%-os visszatérési szintjének környékén (15.415 pont). Míg Ázsiában, leginkább Kínában borús a hangulat, úgy tűnik, Európában még nem adják fel a harcot a bikák.

Read More »

Augusztustól szigorít a beutazási feltételeken Hollandia

Augusztus 8-tól csak a teljes beoltást igazoló tanúsítvánnyal vagy negatív koronavírus-teszttel lehet belépni az országba - közölte Mark Rutte holland ügyvezető miniszterelnök hétfőn. Az intézkedés az összes unión belül utazót érinteni fogja, fő oka pedig az aktív fertőzöttek számának erőteljes és hirtelen megugrása.

Read More »