250 üzletét bezárja a Victoria’s Secret

A Victoria’s Secret fehérnemű-márka anyacége, az L Brands bejelentette, hogy a következő néhány hónapban véglegesen bezárja 250 Észak-Amerikában található üzletét. 

Az Egyesűlt Államokban és Kanadában jelenleg mintegy 1100 üzlettel rendelkezik a Victoria’s Secret, de a most megmaradó egységek sincsenek biztonságban, a cég jelezte, hogy a következő években is folytatódhat a karcsúsítás. A szintén a cégcsoporthoz tartozó Bath & Body Works üzletekből is bezárnak 50 darabot, főleg olyan bevásárlóközpontokban, ahol egy ideig nem számítanak a járvány előtt jellemző forgalmi szintek visszaállására.

Friss hírek

Sokan szavaznak levélben az idei német választáson

A német választók szeptember 26-án, jövő vasárnap szavazhatnak majd személyesen a Bundestag összetételéről, de a választás valójában már augusztus 16-án elkezdődött - ekkor nyílt meg a levélszavazás lehetősége. Az előzetes jelek szerint a koronavírus-járvány miatt minden korábbinál többen szavaznak levélben.  

Read More »

Célegyenesben a veszteséges Air India privatizációja

Az indiai kormányzat még a koronavírus-járvány előtt jelentette be, hogy teljes egészében megválna az Air India légitársaságtól, amely már a vírusválság előtt is jelentős adósságot halmozott fel. Korábban a tulajdonrész felének értékesítésével próbálkoztak, de akkor nem akadt egyetlen ajánlattevő sem.

Read More »