Újraindult az FBI-Clinton-Trump csata

A választások óta először intézett támadást volt riválisa, Hillary Clinton ellen Donald Trump: pénteki Twitter-üzenetében „pokolian bűnösnek” nevezte a demokrata párti politikust.  

A megválasztott elnök arra reagálva támadta Clintont, hogy az igazságügyi minisztérium csütörtökön bejelentette: vizsgálatot indítanak James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója néhány döntése ügyében, hogy megállapítsák, betartotta-e a pártatlanság és semlegesség szabályait vagy valamilyen politikai motívumtól ösztökélve cselekedett, amikor például néhány nappal az elnökválasztás előtt bejelentette, hogy újraindítják a vizsgálatot Clinton email-botránya ügyében.

„Miért panaszkodnak Hillary Clinton emberei? A rendelkezésre álló információk alapján soha nem lett volna szabad megengedni, hogy induljon az elnökválasztáson. Pokolian bűnös” – fogalmazott Trump.

Egy másik, szintén pénteki bejegyzésében visszatért a róla összeállított állítólagos hírszerzési jelentésre, amelyben a többi között az szerepel, hogy Oroszországnak kompromittáló dokumentumai vannak róla és ezzel zsarolhatják. A Buzzfeed portál ellenőrizetlen összeállításának kiszivárogtatásáért ismét a hírszerzői közösséget okolta.

„Most kiderül, hogy az ellenem felhozott hamis állításokat politikai ellenfeleim és egy felelősségre vonástól félő kudarcos kém állították össze. Hamis hírek!” – fogalmazott Trump, s hangsúlyozta:  Oroszország is közölte, hogy semmifajta kompromittáló információval nem rendelkezik.

Forrás: MTI

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »