Nehéz dolga lesz az exkormánypárti képviselőknek

A Sieť kormánypártból távozó politikusokat, köztük a parlament egyik alelnökét, Andrej Hrnčiart, valószínűleg nem engedik majd be a koalíciós tanács üléseire, írja az Új Szó.

A Sieť néhány tagja a közelmúltban távozott a pártból, mert nem bíznak már meg Radoslav Procházkában, a politikai formáció elnökében. A távozó képviselők saját platformot alapítottak. A keddi kormányülésen egyikőjük sem volt jelen.

„A Sieť elnöke biztosított minket, hogy az augusztus 13-i közgyűlésen párton belül megoldják a helyzetet. Más párt belügyeibe nem kívánunk beavatkozni“ – mondta el a koalíciós tanács ülése után Bugár Béla, a Híd elnöke, aki az ülésről a sajtót tájékoztatta. Szerinte a partnerek számára az a legfontosabb, hogy a Sieť minden képviselője továbbra is támogassa a kormánykoalíciót.

„Ígéretet kaptunk arra is, hogy a Koalíciós Tanács ülését követően tájékoztatni fogják a platformot létrehozó képvislőiket“ – tette hozzá Bugár.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »