Haszongépjárműveket csak a Ford Petrányitól

Az 1992-ben alapított Ford Petrányi, mára az egyik legjelentősebb hazai márkakereskedéssé vált. A három budapesti szalon közül, a Budaörsi úti, 2015-től kiemelt FordStore-ként működik. A Petrányi család hitvallása egyszerű: az ügyfélnek mindig elégedetten kell távoznia.

A Ford Petrányi Transit Centrum, haszongépjárművekre szakosodott. A képzett munkatársak a haszongépjárművekkel kapcsolatban maximálisan felkészültek, akár új autó eladásról, szervizről, karosszéria munkákról, vagy alkatrész beszerzésről van szó.

A Ford Haszongépjárműveket már csak haza kell vinnie a Ford Petrányitól: a 2,5%-os kamattal, ez sokkal könnyebb, mint hinné!

Az NHP 2,5%-os éves fix ügyleti kamatú, zárt végű pénzügyi lízingajánlatot, kis-, közép- és mikrovállalatok, valamint egyéni vállalkozók, őstermelők, családi gazdálkodók vehetik igénybe. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjának keretében, most páratlanul könnyen juthat a cégéhez leginkább illő Ford haszongépjárműhöz, amelyet akár rögtön kiválaszthat a Ford Petrányi hatalmas készletéből!

Finanszírozási feltételek: http://www.fordpetranyi.hu/ajanlatok/apro-szam-hatalmas-lehetoseg-2-5/ weboldalon!

A márkakereskedés munkáját rendszeresen elismeri a Ford európai központja.

A Ford Petrányi 2014-ben az „Év Ford Márkakereskedője” díjat, 2015-ben pedig a Ford Elnöki Díját nyerte el.

 A Ford Petrányi számokban:

  • 24 év, 150+ munkatárs
  • 500+ készleten lévő autó
  • 150.000+ alkatrész
  • 30.000+ eladott autó

A Ford Petrányi honlapja (www.fordpetranyi.hu)

Frank Tamás (Sitya)

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »