A muszlim gettók jelentik az igazi problémát?

Az elismert publicista, Juraj Hrabko szerint a miniszterelnök Robert Fico téved, amikor a multikulturalizmus ellen beszél. Hrabko szerint a valódi problémát a muszlim gettók létrejötte jelentheti, írja az Új Szó.

A miniszterelnök, Robert Fico a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy aki a multikulturalizmust, pontosabban a Szlovákia hagyományainak megváltoztatását akarja, az az ország lényegével fordul szembe.

Ezen kijelentéssel kapcsolatban Hrabko a közszolgálati hírügynökség által működtetett TABLET.TV-nek elmondta, hogy Szlovákia valójában már most is multikulturális. A publicista azonban hozzátette, hogy abban egyet tud érteni a miniszterelnökkel, hogy nem kell akadályozni az elszigetelt menekültek lakta gettók kialakulását, amelyek a romákéhoz hasonló szegregált közösségeket alkothatnának.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

A világszerte népszerű lager Olaszországból (x)

Olaszország hazai gyártású sörei közül az egyik legismertebb a Peroni, amely szerte a világon kedvelt márka. A Forma-1 futamok iránt rajongók is ismerhetik, ugyanis az Aston Martin egyik fő támogatója. A cikkben annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a sörről.

Read More »