Vojislav Seselj kampányrendezvényt tartott Szabadkán

Az Európai Unió nem szereti Szerbiát, ezért meg kell védeni az országot – hangoztatta szabadkai beszédében Vojislav Šešelj. Érkezését mindössze néhány száz ember várta a város főterén. A Szerb Radikális Párt elnöke szerint Szerbiának a radikálisokra van szüksége. A jelenlegi kormány csak a hatalom megtartásán dolgozik.

Šešelj kiemelte, az Európai Unióból hozzák be az élelmiszereket, miközben a szerbiai termékeket nem lehet külföldön értékesíteni. Hozzátette, meg kell védeni az országot.

Az évekig háborús bűnökkel vádolt, március 31-én felmentett Vojislav Šešelj a 2016-os választásokon vissza akar kerülni a köztársasági parlamentbe mint a Szerb Radikális Párt listavezetője. Szabadka központjában tartott választási gyűlést, amire néhány száz szimpatizáns volt kíváncsi.

Kitekintő / Vajma.info

Felkapott hírek

Friss hírek

Négy hétre lezárják Szingapúrt

Szingapúr a világ egyik legkevésbé fertőzött országa, a koronavírus-járvány első hulláma óta nem volt érzékelhető növekedés az esetszámokban, a napi új fertőzöttek száma utoljára tavaly szeptemberben járt napi 50 felett és eddig összesen 31-en haltak meg a betegségben az 5,89 millió lakossal rendelkező országban.

Read More »

Piaci körkép: eltűnt az infláció miatti aggodalom

A DAX egy masszív fordulatot mutatott be tegnap, az index a délelőtt folyamán közel 2%-os mínuszban is járt, de vissza tudott kapaszkodni és zárásra már 1% körüli nyereséget ért el. A Volkswagen bejelentette, hogy áprilisban csoportszinten 75,2%-kal nőtt az autóátadások száma a tavalyi évhez képest.

Read More »