Házkutatást tartottak a csíkszeredai polgármesteri hivatalban

Házkutatást tartottak szerda reggel a korrupcióellenes ügyészek a csíkszeredai polgármesteri hivatal több irodájában, ügyészségi autók álltak a korai órákban Ráduly Róbert polgármester otthona előtt is. A politikus házát is átkutatták – számolt be az Agerpres.

A hírügynökség vádhatósági forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a polgármestert és az egyik alpolgármestert gyanúsítják korrupcióval. A Digi24 televízió úgy tudja: a gyanúsítottak csúszópénzt fogadtak el több cégtől, amelyeket cserében törvénytelen módon előnyben részesítettek a városháza által meghirdetett közbeszerzési eljárások során.

A városnak két alpolgármestere van: Antal Attila és Szőke Domokos. Antal Attila az Agerpresnek megerősítette, hogy az ügyészek házkutatást tartanak a városházán. „Szerződéseket, tanácsi határozatokat és más hivatalos dokumentumokat kértek tőlem” – nyilatkozta a hírügynökségnek.- See more at: http://www.maszol.ro/index.php/belfold/46669-megszalltak-az-ugyeszek-a-csikszeredai-varoshazat#sthash.0mvk8ZGC.dpuf

Kitekintő / Maszol.ro

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »