Elindult az online jegyvásár a Gömbaszögi Nyári Táborra

Elindult a kedvezményes jegyvásár a Gombaszögi Nyári Tábor hivatalos honlapján. Érdemes sietni a jegyváltással, az első 50 online bérlet ára csak 25 euró.

Kedvezményes jegyárak és új akciók várják a Gombaszögi Nyári Tábor leendő lakóit a kedden elindult internetes jegyelővételi felületen. Érdemes sietni, ha valaki minél olcsóbban szeretne bérletet váltani a 2015. július 14. és 20. közt rendezett szabadegyetemre és fesztiválra. A táborban színpadra áll majd többek közt a Ghymes, a Kiscsillag, a Jóvilágvan és a Csík zenekar, de idén is lesz Szlovákiai Magyar Dal Napja.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is kényelmesen, interneten is lehet jegyet váltani, partibuszjegyet foglalni, és előre gondoskodni arról, hogy legyen mit enni és inni a táborban. Az első 50 online bérlet ára most csak 25 euró. A további hetijegyek ára pedig 2 euróval növekszik minden századik eladott jegy után vagy havonta. Azok se keseredjenek el, akik az utolsó pillanatra hagyják a bérletváltást, hiszen a helyszínen, a krasznahorkaváraljai kemping bejáratánál is lehet majd hetijegyet vásárolni, amelyek ára 39 euró lesz.

A hagyományokhoz híven idén ismét két járás, ezúttal a Nagykürtösi és a Losonci járások lakói ingyenes hetibérletet kapnak. Ebben az évben a kedvezmények sora is bővült: az a tavalyi, hetibérletet váltó táborozó, aki idén két új táborozót is hoz, szimbolikus egy euróért válthatja meg saját hetibérletét, és élvezheti a 2015-ös Gombaszögi Nyári Tábor minden egyes fantasztikusnak ígérkező percét.

A júliusi táborig íme egy kis összefoglaló a 2014. évi Gombaszögi nyárról:

Perje Zsófia

Friss hírek