Légi őrjárattal figyelik az ukrán–magyar határt

A csapi és munkácsi határőrség képviselői a közelmúltban Magyarországra utaztak, hogy magyarországi kollégáikkal egy találkozó keretében közös intézkedésekről tárgyaljanak – adta hírül a mukachevo.net március 13-án.

A találkozó során a közös határellenőrzési intézkedéseket vitatták meg, amelynek eredményeként megállapodás született arról, hogy növelni kell a közös ukrán–magyar járőrözések számát, illetve rendszerességét. Ezenkívül a magyar határőrök azt javasolták a kárpátaljai kollégáiknak, hogy a közös határmegfigyelés a magyar határrendészet helikoptereinek bevetésével történjék.

A megállapodás keretében az első közös légi őrjáratot március 12-én tartották az ukrán–magyar határszakaszon. Az őrjárat személyzetéhez a magyar határőrökön kívül a csapi és munkácsi határőrség vezetői is csatlakoztak.

Kitekintő / Kárpátinfo.net

Friss hírek

Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »