Élet-halál harcra készül az ellenzék

2016-ban tartják Szlovákiában a parlamenti választásokat – az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OĽaNO) tömörülése sok pénzt kíván a kampányra költeni.

Igor Matovič, az OĽaNO főnöke a TASR hírügynökségnek elmondta, hogy pártja hétszer többet készül a soron következő parlamenti választások előtti kampányra költeni, mint 2012-ben. Míg a 2012-es kampányban fél millió eurót fordítottak a párt reklámozására, addig most 3,7 milliós költségvetéssel számolnak.

A pártfőnök elmondta, hogy a párt működésére kapott támogatást zsugorikként felhalmozták, így meglesz a kívánt összeg a kampányidőszak kezdetére. Matovič elmondta, hogy a pénzt annak köszönhetően is sikerült összegyűjteni, hogy nem tartottak közgyűléseket drága hotelekben, ahogy azt más pártok teszik.

A nagyobb kampányra azért lesz szükség, mert a 2016-os választások kemények lesznek – véli az OĽaNO elnöke. „Élet-halál harc lesz: Vagy sikerül kiűznünk a korrumpálódott bandát, vagy Szlovákia belehal a korrupcióba. Mi szintén meg akarjuk győzni az embereket arról, hogy komolyan gondoljuk a politikai életet, és szilárd, felelősségteljes részei lehetünk a kormánykoalíciónak.” – mondta Matovič.

Kitekintő / Új Szó

Friss hírek

Kinek ajánlott a hajbeültetés? (x)

A kopaszodás nem visszafordítható folyamat, így a hajbeültetés bizonyul az egyetlen hatékony megoldásnak a problémára megszüntetésére. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy alkalmasak vagyunk-e egyáltalán a beavatkozásra, illetve hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnünk. 

Read More »