Durván támadta az újságírókat a kormányszóvivő

Különös hangnemben támadta szombaton Facebook-oldalán a „kormányellenes” újságírókat a Ponta-kabinet szóvivője.

Mirel Palada haragját a Gândul portál egyik – meg nem nevezett – munkatársa váltotta ki, akit ki is tiltott az oldaláról. A szóvivő úgy fogalmazott: „elektronikusan kivégezte” az újságírót, mert zavarták a posztjai. „Különös tehetségem van blokkolás révén megölni a tárgyilagos, vagyis a kormányellenes újságírókat. Nem is tudják, hogy milyen örömet okoz ez nekem” – írta bejegyzésében a szóvivő.

A Gândul felszólította a Mirel Paladát, hogy nevezze meg a szóban forgó munkatársukat. Ugyanakkor emlékeztette a szóvivőt arra, hogy kormánytisztség-viselőhöz méltatlan hangnemet használ.

Victor Ponta miniszterelnök nem kívánta szombaton kommentálni a szóvivő magatartását, arra hivatkozva, hogy nem olvasta a kifogásolt Facebook-bejegyzést.

Kitekintő / Maszol.ro

Friss hírek

250 forint osztalékot fizet idén a Mol

A Mol mintegy 198 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött a 2023-as üzleti évre vonatkozóan. Az egy részvényre jutó alap osztalék mértéke 150 forint, ezen túl a részvényeseknek mintegy 100 forint körüli rendkívüli osztalékot is fizetnek.

Read More »
Volvo XC60 Recharge

Erős negyedévet zárt a Volvo

A kínai Geely többségi tulajdonában lévő Volvo Cars rekordszámú, 182.687 járművet értékesített az idei első három hónapban, 12 százalékkal többet az egy évvel korábbinál. A tisztán elektromos autók aránya 21 százalékra emelkedett az egy évvel korábbi 18 százalékról.

Read More »