Rendőrt vert a polgármester

Testi sértés gyanújával indult eljárás négy Kovászna megyei személy ellen, köztük a bölöni polgármester, Sikó Imre. Az elkövetők rendőröket vertek meg.

Nicoleta Marin, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője szerint szerda este történt az eset Bölön községben.

A bölöni rendőrfőnök és társa a 37-es megyei úton közlekedtek rendőrautóval szerda este, amikor elállta útjukat egy gépkocsi, melyben két személy volt. Egyikük, aki ittas állapotban volt kérdőre vonta a rendőröket, hogy mit keresnek ebben az órában a községben, majd káromkodott és fizikailag bántalmazta a rendőröket – írja a Mediafax hírügynökség.

Rövid idő múlva ugyanaz az autó megállt a bölöni rendőrség előtt, ekkor négy személy szállt ki a gépkocsiból: három férfi és egy nő.

Később egy beosztott rendőrt és társát ököllel kezdték ütlegelni a rendőrség előtt, míg az egyik elkövető megpróbált megfojtani egy rendőrt nyakkendőjével. A rendőrök könnygázt vetettek be.

A helyszínre a Kovászna megyei rendőrség munkatársai érkeztek és egy szentgyörgyi ügyész.

Ion Popa, a Kovászna megyei rendőrfőnök azt nyilatkozta a Mediafax hírügynökségnek, hogy az egyik támadó a bölöni polgármester, Sikó Imre.

Manna.ro

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »