A venezuelai elnök leállítaná Obama tervét

Nicolás Maduro, venezuelai elnök vasárnap levélben kérte Barack Obama amerikai elnököt, hogy álljon el a szíriai beavatkozás tervétől.

Nicolás Maduro, venezuelai elnök vasárnap arról tájékoztatott, hogy levelet küldött az Egyesült Államok vezetőjének, Barack Obama elnöknek, amelyben arra kérte, hogy vonja vissza a szíriai fellépés ügyében hozott döntését, amely szerint fegyveresen avatkozik be a konfliktusba.

„Levelet küldtem Obama elnöknek a béke érdekében, hazánk népe és mindazok nevében, akik az emberuség pártolói vagyunk. Békét! Békét!” – írta Maduro Twitter üzenetében.

Maduro Guyanában jelentette be, hogy levelet írt Obama elnöknek, amelyben a világbéke megőrzésére kérte. A venezuelai vezető épp hivatalos látogatáson vesz részt a szomszédos dél-amerikai országban.

Czifra Dóra

Felkapott hírek

Friss hírek

Piaci körkép: aggódik, de még kitart Európa

A DE30 éles eséssel kezdte a mai napot, de az index el tudott pattanni napi mélypontjáról a július közepén indult esés 50%-os visszatérési szintjének környékén (15.415 pont). Míg Ázsiában, leginkább Kínában borús a hangulat, úgy tűnik, Európában még nem adják fel a harcot a bikák.

Read More »

Augusztustól szigorít a beutazási feltételeken Hollandia

Augusztus 8-tól csak a teljes beoltást igazoló tanúsítvánnyal vagy negatív koronavírus-teszttel lehet belépni az országba - közölte Mark Rutte holland ügyvezető miniszterelnök hétfőn. Az intézkedés az összes unión belül utazót érinteni fogja, fő oka pedig az aktív fertőzöttek számának erőteljes és hirtelen megugrása.

Read More »