A venezuelai elnök leállítaná Obama tervét

Nicolás Maduro, venezuelai elnök vasárnap levélben kérte Barack Obama amerikai elnököt, hogy álljon el a szíriai beavatkozás tervétől.

Nicolás Maduro, venezuelai elnök vasárnap arról tájékoztatott, hogy levelet küldött az Egyesült Államok vezetőjének, Barack Obama elnöknek, amelyben arra kérte, hogy vonja vissza a szíriai fellépés ügyében hozott döntését, amely szerint fegyveresen avatkozik be a konfliktusba.

„Levelet küldtem Obama elnöknek a béke érdekében, hazánk népe és mindazok nevében, akik az emberuség pártolói vagyunk. Békét! Békét!” – írta Maduro Twitter üzenetében.

Maduro Guyanában jelentette be, hogy levelet írt Obama elnöknek, amelyben a világbéke megőrzésére kérte. A venezuelai vezető épp hivatalos látogatáson vesz részt a szomszédos dél-amerikai országban.

Czifra Dóra

Felkapott hírek

Friss hírek

Elítélték Sarkozyt, de nem kell börtönbe vonulnia

A volt köztársasági elnököt azzal vádolták, hogy meg akart vesztegetni egy magas rangú bírót információkért cserébe. Nicolas Sarkozynek azonban nem kell börtönbe vonulnia, egyrészt fellebbezhet az ítélet ellen, másrészt kérheti, hogy háziőrizetben, elektromos karpereccel töltse le büntetését.

Read More »