Nem függeszti fel az RTV műsorainak sugárzását

A Vajdasági Rádió és Televízió (RTV) közlése szerint a médiaház vezetősége végsőkig menő erőfeszítéssel és alkalmazottainak kitartó odaadásával továbbra is gondoskodik rádió- és tévéműsorainak zökkenőmentes sugárzásáról, és a kormányhoz fordul segítségért.

Az RTV közleményben reagált azokra a sajtóhírekre, miszerint a médiaház szeptember elsejétől megszünteti a műsorok sugárzását. Az RTV közleményében az áll, hogy habár a médiaház létrejöttétől kezdve most van a legsúlyosabb helyzetben, a műsorait továbbra is a tervek szerint sugározza, a nézettség és a hallgatóság száma is folyamatosan növekszik.

Tekintettel arra, hogy az előfizetésből származó bevétel augusztusban majdhogynem teljesen megszűnt, az RTV menedzsmentje reméli, hogy Szerbia kormánya a lehető legrövidebb időn belül megoldást talál a problémára, így gondoskodva arról, hogy a vajdasági közszolgálati adó esetében a műsorok ugyanolyan feltételek mellett készülhessenek, mint a Szerbiai Rádió és Televízióban (RTS) – olvasható a közleményben.

Kitekintő / Vajdaság Ma

Friss hírek

A kávéról kicsit másképp (x)

Hatékonysági és újrahasznosítási lázban ég a világ, miért éppen a kedvenc forró fekete italunk alapanyaga lenne híján az alternatív felhasználási ötletekből, miért éppen a benne rejlő lehetőségeket ne aknáznánk ki?

Read More »